Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Τρία ακόμη ποδοσφαιρικά «διαμάντια» θα κοσμούν και φέτος τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Τρεις ποδοσφαιριστές με πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά και απαράμιλλο ήθος και χαρακτήρα, θα βοηθήσουν και θα προσφέρουν και φέτος, στη προσπάθεια του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας για ανταγωνιστική παρουσία και διακρίσεις. Όλοι τους με τεράστιες εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας τους (22χρονοι γαρ) και αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική ποιότητα στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού και όχι μόνο, παραμένουν ιδιαίτερα φιλόδοξοι και ασυμβίβαστοι, έχοντας κάθε χρόνο ως στόχο πάντα το καλύτερο, τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά...
Ο Ηλίας Πλιόγκας για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελεί τον ογκόλιθο της αμυντικής γραμμής της Πέλλας, όπως το πράττει με μεγάλη συνέπεια και επιτυχία από την περίοδο 2016/17 όταν πρωτοπάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, πρωτοεμφανιζόμενος στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας. Ο πληθωρικός επιθετικός Κυριάκος Κατσαμακτσής, επίσης με πολύ μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα για μια 6ετία στην Πέλλα, μετά τις προηγούμενες περιπέτειες με τραυματισμούς και ατυχείς συγκυρίες που τον κράτησαν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, επιστρέφει δριμύτερος να ανοίξει εκ νέου λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, προβληματίζοντας κάθε αμυντική γραμμή της κατηγορίας, όπως πιστεύουν ότι μπορεί να πράξει πολλοί που τον γνωρίζουν καλύτερα από την παιδική ηλικία. Και τέλος ο πολυσύνθετος μεσοαμυντικός Νίκος Τζιότζιος, ποδοσφαιριστής απαραίτητος για κάθε προπονητή και ομάδα, μεταγραφή Ιανουαρίου ουσιαστικά αφού η οριστική διακοπή δεν του επέτρεψε να ενσωματωθεί από την περσινή σεζόν στην ομάδα, είναι κομμάτι και στοιχείο κι αυτός της διαχρονικής πετυχημένης «χημείας» του συλλόγου, κι αυτός μέλος της πολύ επιτυχημένης νεανική ομάδας 2016/17 της Πέλλας, κι αφού παρά τις σπουδές στην Άρτα όπου αγωνίστηκε με επιτυχία σε αξιόλογες ομάδες της περιοχής, ποτέ δεν έχασε την επαφή του με τον σύλλογο, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια όταν του δινόταν η ευκαιρία.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια ενδεδειγμένη και επιβεβλημένη ανανέωση και δύο σημαντικές και ξεχωριστές «μεταγραφές» οι συμφωνίες με τους τρεις ποδοσφαιριστές, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο και που συμβαδίζουν απόλυτα με τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες του συλλόγου.
Η διοίκηση τους εύχεται υγεία, με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: