Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΕΠΣ Μακεδονίας: Δεκάδες ομάδες εκτός Μητρώου

Προβληματική εξακολουθεί να είναι η διαδικασία της ολοκλήρωσης εγγραφής ερασιτεχνικού σωματείου στο «Μητρώο» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Μέσω «πανδημίας» και προβληματικής λειτουργίας του δημοσίου, μόνο 52 ομάδες ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους (έκαναν ολοκληρωμένες αιτήσεις και αυτές εγκρίθηκαν).
Από τις συνολικά 200 περίπου ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, οι 119 έχουν ολοκληρώσει τις αιτήσεις τους και περιμένουν την εξέτασή τους (οι 52 όπως αναφέραμε παραπάνω έχουν ήδη εγκριθεί), ενώ 80 ομάδες ακόμα δεν έχουν κάνει την αίτησή τους.
Τελειώσατε; Νομίζετε!
Τα Σωματεία που υπέβαλαν την αίτηση πριν τις 21/04/2021 υποχρεούνται να επεξεργαστούν και να υποβάλλουν εκ νέου την Αίτηση για το 2021 με τα νέα πεδία που έχουν προστεθεί.
Εκτός γηπέδων 80 σωματεία από τις 31 Αυγούστου 2021
Όπως αναφέραμε 80 σωματεία βρίσκονται αυτή τη στιγμή χωρίς καν να έχουν κάνει ολοκληρωμένη αίτηση και όπως ορίζει ο νόμος Αυγενάκη αυτά τα σωματεία δε θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν δημοτικά και Εθνικά γήπεδα από τις 31 Αυγούστου 2021. Η ΕΠΟ ήδη κάνει κινήσεις για να υπάρξει παράταση τουλάχιστον ενός έτους, ενώ ανάλογες κινήσεις κάνουν και οι Ομοσπονδίες άλλων αθλημάτων.
 
Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: