Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Γιάννη είχα, Γιάννη έχω κι αν ποτέ μου θα χηρέψω, πάλι Γιάννη θα γυρέψω... Συνεχίζει ο Γιάννης Χαρπίδης με τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Στα βρετανικά πρότυπα με τους μακροβιότερους προπονητές στους συνήθεις «ηλεκτρικούς» πάγκους ποδοσφαιρικών ομάδων, βαδίζει ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. Έτσι για πέμπτη συνεχόμενη και έκτη συνολικά αγωνιστική περίοδο (συμπεριλαμβανομένης και της περσινής «κουτσουρεμένης») θα συνεχίσει με τον Γιάννη Χαρπίδη στον πάγκο του... 
Ένας προπονητής «κόσμημα», πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και απόλυτα καταρτισμένος, με αξιόλογο επαγγελματικό βιογραφικό, άριστο χαρακτήρα, αδιαμφισβήτητο ήθος και και αξιοπρόσεκτη παρουσία στα ερασιτεχνικά μας γήπεδα, με την σκληρή και επίμονη δουλειά του, έχει πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους για τις δυνατότητες, τις φιλοδοξίες και τις ελπιδοφόρες προοπτικές του. Με την Πέλλα ἐχει χτίσει μια υγιή σχέση, μια «χημεία» με αμοιβαιότητα και εμπιστοσύνη, που χρόνο με τον χρόνο, γίνεται ολοένα και πιο αποτελεσματική σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αφού τις δύο τελευταίες ολοκληρωμένες σεζόν αναδείχθηκε και δευτεραθλητής με τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο, ενώ και πέρυσι στην χρονιά που διακόπηκε ξαφνικά, ξεκίνησε φουριόζος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Οι στόχοι του Γιάννη Χαρπίδη και της Πέλλας κοινοί και γνωστοί, όπως κάθε χρόνο αμιγώς πρωταγωνιστικοί σε μια ακόμη πιο περίεργη από την περσινή χρονιά, για ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την καλύτερη δυνατή διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε πρώτο πλάνο.
Ήδη ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός με απόλυτο αφεντικό στην λήψη όλων των αγωνιστικών αποφάσεων τον νεαρό προπονητή, φυσικά πάντα με την αγαστή συνεργασία της διοίκησης και στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας, σε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια είναι αλήθεια για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες με τα νέα δεδομένα και όλες τις ανασφάλειες και τις αβεβαιότητες που έχουν διαμορφωθεί γι' αυτές και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα στην υγειονομική κρίση και από τις εξελίξεις σε όλο τον αθλητικό χώρο με τις αποφάσεις της αθλητικής ηγεσίας, στον ολοένα και πιο δύστυχο ρόλο του κομπάρσου και του ακόμη πιο φτωχού συγγενή, που αυτοί έχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μεγάλη ικανοποίηση στον σύλλογο για την επέκταση της συμφωνίας με τον Γιάννη Χαρπίδη, με την σύσσωμη τη διοίκηση να του εύχεται υγεία με ομαδικές και φυσικά προσωπικές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: