Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ο Β. Κικίλιας ανακοίνωσε τα κίνητρα του «λαγού» πρωθυπουργού

Αμ' έπος αμ' έργον. Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Χαλκίδα, όπου μίλησε για πανδημία των ανεμβολίαστων και αναφέρθηκε σε κίνητρα για ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς, έτσι ώστε «να κλείνουν οι ίδιοι περισσότερα ραντεβού» για εμβολιασμό, ο υπουργός Υγείας τα εξειδίκευσε, τάζοντας «μπόνους», σε μια προσπάθεια να πείσει (γιατρούς και φαρμακοποιούς) να συμμετάσχουν στην καμπάνια εμβολιασμού.
Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί θα πιστώνονται 10 ευρώ στον λογαριασμό τους όταν θα κλείνουν ένα ραντεβού για εμβολιασμό. Επίσης, όπως σημείωσε, το ποσό που θα πιστώνεται σε γιατρούς που εμβολιάζουν ασθενείς στο ιατρείο τους αυξάνεται από 3 ευρώ στα 20 ευρώ. Ακόμα, 50 ευρώ θα δίνονται σε όλους τους γιατρούς που θα εμβολιάζουν κατάκοιτους ασθενείς στο σπίτι τους.
«Η κυβέρνηση δείχνει εμπιστοσύνη στους υγειονομικούς και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να πάνε να εμβολιαστούν, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα είναι επιθετική και διασπείρεται εύκολα», τόνισε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός λειτουργεί, γι' αυτό και δεν είναι γεμάτες σήμερα οι ΜΕΘ.
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: