Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Αρχές Σεπτεμβρίου θα αποφασιστεί που θα αγωνιστούν Μακεδονικός, Αγροτικός Αστέρας, Πανδραμαϊκός, Κοζάνη και άλλοι

Έμπλεξαν περισσότερο τα πράγματα καθώς Ο «ΦΣ Κοζάνης» έκανε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας. Από την άλλη αυτή η προσφυγή λύνει και τα χέρια της ΕΠΟ καθώς θα ακολουθήσει την απόφαση των δικαστών.
Βέβαια ας μη ξεχνούμε ότι ο Ηρακλής Λάρισας έχει ξεκινήσει και αυτός δικαστικό αγώνα κατά της πιθανής ανόδου της Κοζάνης στη Super League 2. Βάση όλων αυτών ακόμα και η συμμετοχή του Μακεδονικού στη Super League 2 τίθεται σε αμφιβολία λόγω της προσφυγής της Κοζάνης στο Διαιτητικό δικαστήριο. Ας μη ξεχνούμε ότι σε δικαστήριο αυτό υπάρχουν δικαστές καριέρας οι οποίοι δικάζουν σύμφωνα με τους νόμους του κράτους και όχι με αυτούς της ΕΠΟ.
Όλα αυτά βέβαια παραπέμπουν σε περαιτέρω αναμονή με πολλές ομάδες να προετοιμάζονται χωρίς να γνωρίζουν την κατηγορία που θα αγωνιστούν!
Ένα ακόμα μεγάλο θέμα είναι η προσφυγή του Πανδραμαϊκού κατά του Αγροτικού Αστέρα. Εδώ βέβαια έχει βγει απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που δικαιώνει την ομάδα της Δράμας. Όμως μια απόφαση που αποβάλει τον Αγροτικό Αστέρα, εκτός των αντιδράσεων στον Εύοσμο θα πάρει μαζί της και πολλές άλλες ομάδες που (βάση του αθλητικού νόμου) δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν καθώς δεν είχαν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο.
Τέλος η Super League 2 διεμήνυσε ότι θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημά της καθώς (όπως είναι λογικό) δεν μπορεί να περιμένει την ΕΠΟ να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις.

Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: