Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Εδεσσαϊκός: Παραχωρητήριο Δήμου και του “Φόρης Γεντζής” παρά την... απαγόρευση Αυγενάκη για τους μη επικαιροποιημένους στο Μητρώο

Θετική εξέλιξη για τον Εδεσσαϊκό, μέσα σε μια σειρά δυσκολιών, η εξασφάλιση της έγκρισης για την επιστροφή στη φυσική του έδρα, το ιστορικό γήπεδο, “Φόρης Γεντζής”, εμβληματικό και σημείο αναφοράς για τις χρυσές σελίδες που έχει γράψει. Τώρα πως ο δήμος Έδεσσας και ο Εδεσσαϊκός «παρέκαμψαν» τον νόμο Αυγενάκη” κι έβγαλαν το παραχωρητήριο και μάλιστα για δύο δημοτικά γήπεδα (Έδεσσας και Ριζαρίου), αφού η ομάδα της Έδεσσας δεν έχει επικαιροποιηθεί ακόμη για το 2022 όπως φαίνεται στο Μητρώο και υπάρχει ρητή απαγόρευση χρήσης δημοτικών γηπέδων για τις μη εγγεγραμμένες ομάδες, είναι ένα εύλογο ερώτημα για το οποίο όλοι θα θέλαμε να μάθουμε την απάντηση και τον τρόπο.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των “πράσινων” για το παραχωρητήριο του Δήμου:
“ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ... ΣΤΟ ΦΟΡΗΣ ΓΕΝΤΖΗΣ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Τέλος στα σενάρια για την μη παραχώρηση του γηπέδου, καθώς από σήμερα ο Εδεσσαικός έχει στα χέρια του το παραχωρητήριο από τον Δήμο Έδεσσας τόσο του Δημοτικού Σταδίου "Φορης Γεντζης", όσο και του γηπέδου Ριζαρίου, μια άκρως θετική εξέλιξη για την ομάδα μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: