Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι θερινές αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι καθιερωμένες θερινές Αγωνιστικές Δοκιμασίες των Αξιωματούχων Διαιτησίας, οι οποίες διεξήχθησαν την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Νάουσας.
Τα γνωστά και ως FIFA Tests πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας, προερχομένων απο τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, Πέλλας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Ηπείρου, Κοζάνης, Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Θεσσαλίας και Τρικάλων.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ως συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, καταρχάς τον Δήμο Νάουσας, και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο της πόλης κ. ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΟΥΒΑΡΑ, καθώς και τον Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ, για την παροχή, τόσο του γηπέδου, όσο και αθλητικού εξοπλισμού, απαραίτητου για την πραγματοποίηση των αθλητικών δοκιμασίων των υποψηφίων.
Επιπλέον, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στους διοικητές των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, και ιδιαιτέρως στον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ, και τέλος, στους τρεις γιατρούς που κάλυψαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΟΥΤΑ, τον κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΔΟΓΚΟ και τον κ. ΑΝΔΡΕΑ ΑΗΔΗΝΗ.
Tα αγωνιστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο Νάουσας, παρουσία του νέου αρχιδιαιτητή Steve Bennet και της ΚΕΔ/ΕΠΟ, από τους αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣ Πέλλας, δεν πέρασε μόνο ο βοηθός 3ης κατηγορίας Ηλίας Παπαδόπουλος.

Πηγή: kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: