Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Γ' Εθνική - 2ος Όμιλος: Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Γιαννιτσών (1-2)3-2. Λύτρωση στις καθυστερήσεις...

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με πέντε γκολ, δοκάρια και αποβολή, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 3-2 του μαχητικού Εθνικού Γιαννιτσών στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι «σταχυοφόροι» μετά από αυτή τη νίκη τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών έχει ήδη υποβιβαστεί.
Σε ένα τρομερό παιχνίδι με πέντε γκολ, δοκάρια και αποβολή, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 3-2 του μαχητικού Εθνικού Γιαννιτσών στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι «σταχυοφόροι» μετά από αυτή τη νίκη τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Εθνικός Γιαννιτσών έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Δεληχατζής βγήκε σε τε α τετ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Αβραμίδη και στην εξέλιξη της φάσης ο Αλμπάνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή από τους φιλοξενούμενους, που δυο λεπτά μετά ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ανδρονικίδη.
Η απάντηση των «σταχυοφόρων» ήρθε με τον Αβραμίδη μόλις στο 5΄. Δεν έφτανε στα Γιαννιτσά το γκολ της ισοφάρισης, ήρθε να προστεθεί και η αποβολή του Βασιλειάδη στο 13΄ για να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.
Στο 35΄ ο Αγροτικός λίγο έλειψε να φέρει τούμπα το ματς, όμως το σουτ του Αβραμίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Εθνικός αν και με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ αυτή τη φορά με τον Αλμπάνη.
Στη συνέχεια, η ομάδα του Ευόσμου ανέβασε την απόδοσή της, έχασε αρκετές ευκαιρίες και η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 82΄ με τον Σαλπιγγίδη να φέρνει το ματς στα ίσα. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αγροτικός Αστέρας πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα του Μερτζανίδη.
Αγροτικός Αστέρας: Αβραμίδης, Τσαχουρίδης, Μιλκούδης, Κουκουλέκης Αν., Κουκουλέκης Δ., Σαπουντζής, Σαλπιγγίδης, Αβραμίδης, Καραγιάννης, Πορτοκαλάς, Μπουλγκουρίδης. Έπαιξαν ακόμη και οι: Μερτζανίδης, Σαλαβιάς, Μαντζίρης, Προβατίδης, Στρουμπίνης
Εθνικός Γιαννιτσών: Ζαρδικόπουλος, Χατζηλιάδης, Τσάλμας, Βασιλειάδης, Κυργερίδης, Τοπάλης, Ανδρονικίδης, Ζαμίδης, Δεληχατζής, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος Χρ. Έπαιξαν ακόμη και οι: Σόνι, Μιχαϊλίδης, Κιζιρίδης, Γουστέρης.
 
 
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: