Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στον Βορρά

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/6) η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων μπαράζ για την άνοδο από τη Γ' Εθνική στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Σύμφωνα με την προκήρυξη οι πρωταθλητές των δέκα ομίλων χωρίζονται σε δύο ομίλους (Βορρά και Νότου) των πέντε και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου (τέσσερις συνολικά ομάδες) θα πάρουν το εισιτήριο για την άνοδο στη νέα ενιαία Super League 2 της επόμενης σεζόν.
Στον όμιλο του Βορρά θα συμμετάσχουν οι πρωταθλητές των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 5ου ομίλου, δηλαδή οι Ορφέας Ξάνθης, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Διαγόρας Στεφανοβικείου και Αχέρων Καναλακίου αντίστοιχα.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή (13/6) και θα ολοκληρωθούν στις 11 Ιουλίου. Λόγω αγωνιστικών εκκρεμοτήτων στους ομίλους του Νότου, οι αγώνες μπαράζ στον Νότο θα ξεκινήσουν στις 27 Ιουνίου. Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος στον 7ο και τον 9ο όμιλο. Συγκεκριμένα, στον 7ο όμιλο το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή (13/6) και στον 9ο όμιλο στις 23/6.
Σημειώνεται πως στον όμιλο των μπαράζ του Νότου θα συμμετάσχουν οι Πανιώνιος, Κηφισιά (έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την 1η θέση στον 7ο όμιλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε), Θύελλα Ραφήνας, Ηρόδοτος, ενώ εκκρεμεί η ανάδειξη του πρωταθλητή στον 9ο όμιλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πέντε αγωνιστικών στον όμιλο του Βορρά:

1η αγωνιστική (13/6)
Αχέρων Καναλακίου – Ποσειδώνας Μηχανιώνας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ορφέας Ξάνθης
Ρεπό: Διαγόρας Στεφανοβικείου

2η αγωνιστική (20/6)
Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ορφέας Ξάνθης – Διαγόρας Στεφανοβικείου
Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

3η αγωνιστική (27/6)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχέρων Καναλακίου
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Ποσειδώνας Μηχανιώνας
Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

4η αγωνιστική (4/7)
Αχέρων Καναλακίου – Διαγόρας Στεφανοβικείου
Ποσειδώνας Μηχανιώνας – Ορφέας Ξάνθης
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

5η αγωνιστική (11/7)
Ορφέας Ξάνθης – Αχέρων Καναλακίου
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό: Ποσειδώνας Μηχανιώνας
 
Αχίλλειος Έξαρχος
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: