Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ.: Αναρτήθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης - Εκτός λειτουργίας ΑΣΕΠ και stratologia.gr για τα αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2021

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης κατά ειδικότητα των υποψηφίων επαγελματιών οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ).
Οι πίνακες για το Στρατό Ξηράς είναι διαθέσιμοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epop.army.gr, για το Πολεμικό Ναυτικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epop.hellenicnavy.gr, για την Πολεμική Αεροπορία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epop.haf.gr και για το Κοινό Νομικό Σώμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epopnom.army.gr.
Οι υποψήφιοι ΕΠ.ΟΠ. μπορούν να ενημερωθούν για το που θα παρουσιαστούν για την έναρξη διεξαγωγής της διαδικασίας των ψυχοτεχνικών – ιατρικών – αθλητικών εξετάσεων.
Εκτός λειτουργίας θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες σε ΑΣΕΠ (asep.gr) και Στρατολογία (stratologia.gr). Οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα ΕΠΟΠ 2021 ούτε να συνδεθούν στο ΑΣΕΠ με κωδικούς taxisnet.
Όπως αναφέρει το ΥΕΘΑ, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 στις 06:00 π.μ. έως και Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιστοτόπου www.stratologia.gr, καθώς δεν θα είναι δυνατή η αυθεντικοποίηση χρηστών μέσω κωδικών TAXISnet.
Εκτός λειτουργίας το Σαββατοκύριακο και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του asep.gr
Εκτός λειτουργίας θα παραμείνoυν το Σαββατοκύριακο και οι ηλεκρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ.
Όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή, λόγω εργασιών συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της ΓΓΠΣΔΔ από ώρα 06:00 του Σαββάτου 5-6-2021 έως και ώρα 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 6-6-2021 δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση με κωδικούς taxisnet.
Υπενθυμίζεται ότι, για όσο διάστημα βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η εξυπηρέτηση του κοινού στην Κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) και στο Αποκεντρωμένο Τμήμα ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Θέρμη) θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail ή και μέσω κατ’ ιδίαν συνάντησης, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία του ΑΣΕΠ.
Για χρήστες που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης προκειμένου να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ.
Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εγγραφεί έως τώρα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, κατά τις ως άνω ημερομηνίες και ώρες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «Εγγραφή Νέου Χρήστη» μέσω της ιστοσελίδας του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: