Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΑΑΓ: Σεζόν 2020 – 21

Ελέω Κορωνοϊού φέτος δουλέψαμε μόνον δυο μήνες στην αρχή (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο) και ενάμιση μήνα τώρα (Μάιος, Ιούνιος).
Ήταν μια ταλαιπωρημένη σεζόν και ένα μπέρδεμα για όλους (παιδιά, γονείς, προπονητές διαχειριστές, συντηρητές κλπ). Προγράμματα και δουλειές βγήκαν μόνο και μόνο γιατί ήμασταν ευέλικτοι και σε θέση να αυτοσχεδιάζουμε και δίνουμε λειτουργικές λύσεις.
Έτσι, έχουμε το δικαίωμα να υποστηρίξουμε ότι σε μια δύσκολη σεζόν (2020-21) όπως ήταν αυτή με τον κοβιτ19, κάναμε απέναντι σε παιδιά και γονείς «σωστά» την δουλειά μας τηρώντας τα δύσκολα υγειονομικά πρωτόκολλα, με την απαιτούμενη υπευθυνότητα και υποχρέωση τόσο παιδαγωγικά όσο και καθαρά ποδοσφαιρικά.
Όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και σε εμάς με την πανδημία, η διαχείριση των υποχρεώσεων δημιούργησε βουνό προβλημάτων.
Με τα έξοδα να τρέχουν, τα γήπεδα να θέλουν πότισμα, κούρεμα, λίπασμα, ράντισμα, για να είναι στο μέτρο του δυνατού και ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα, εάν μας δινόταν το πράσινο φως, όπως επίσης και τις υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους, όπως ρουχισμός, μπάλες κλπ που δεν μπορούσαν να είναι ες αεί στο περίμενε, πιστεύουμε ότι ξεπεράσαμε μια δύσκολη δοκιμασία. Παρ’ όλα αυτά, το ξαναλέμε και δόξα τω Θεώ, γιατί θα μπορούσε να ήταν τρισχειρότερα. Γενικά όμως το πρόβλημα στις αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν και παραμένει η συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Παιδαγωγικοί και κοινωνικοί στόχοι.
Είναι προφανώς δύσκολη η αναφορά στο κεφάλαιο αυτό, όχι μόνον λόγω πανδημίας.
Ερμηνεύοντας μέσα στην πανδημία τις συμπεριφορές ως μια δοκιμασία απέναντι στην «…αγάπη για το άθλημα και την παρέα μας», … εκτιμούμε ότι κατ’ αυτή την έννοια λειτουργήσαμε θετικά.
Από τα αξιομνημόνευτα της χρονιάς, που οφείλετε πρωτίστως στους γονείς και στα παιδιά, ήταν ότι τα παιδιά μας στις ομάδες τους είχαν συνεχή παρουσία στις προπονήσεις, (όταν αυτές επιτρεπόντουσαν), γεγονός που βοήθησε στο να μην διαλύσουν τα τμήματα, που είναι ένα δείγμα ατομικής και ομαδικής συνοχής.
Τώρα μιλώντας καθαρά με ποδοσφαιρικούς στόχους, η χρονιά φαίνεται ότι δεν πήγε εντελώς χαμένη, αντίθετα θα έλεγα πως ήταν μερικώς επιτυχημένη, γιατί έγινε καλή δουλειά και έξω από τα γήπεδα.
Πολλοί παίκτες μας μπήκαν στις λίστες των σκάουτερ των ΠΑΕ και άλλοι που ήταν ήδη γραμμένοι να αναβαθμίστηκαν σε αυτές. Επ’ αυτού όμως θα δείξει ο χρόνος.
Αυτή σε γενικές γραμμές ήταν η κουτσουρεμένη σεζόν 2020-2021 που αφήνουμε πίσω μας, ευελπιστώντας ότι την νέα σεζόν 2021-2022 τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και πιο ευχάριστα.
Καλό καλοκαίρι σε όλες τις οικογένειες μας.
ΥΓ: Να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις που κάνουμε στην σελίδα μας στο FB ακόμα και στις διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: