Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Αναβολή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας έχοντας υπόψη:
ι) Τον αριθμό των σωματείων (32) που έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ΓΓΑ ενώ των υπολοίπων σωματείων ο φάκελος δεν έχει επεξεργαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ.
ιι) Την πρόθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας να συμμετέχουν στις Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις ΟΛΑ τα ενεργά μέλη της ΕΠΣ Πέλλας.
ιιι) Την προφορική διαβεβαίωση από την ΓΓΑ, ότι μέχρι της 31/8/2021 θα έχουν επεξεργαστεί οι αιτήσεις και θα έχουν εγγραφεί στο μητρώο μελών της ΓΓΑ τα εναπομείναντα σωματεία που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους στο αρμόδιο τμήμα της ΓΓΑ.
iv) Επειδή πρέπει να ορισθεί και Καταστατική Γενική Συνέλευση ώστε να τροποποιηθεί το καταστατικό με βάση τον νέο αθλητικό νόμο που ψηφίστηκε
Για τον λόγο αυτό:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ την αναβολή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 12ης Ιουλίου.
Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε τα σωματεία - μέλη μας για την ημερομηνία πραγματοποίησης της αναβληθείσας Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στην οποία θα υπάρχουν και οι καταστατικές τροποποιήσεις όπως ο νόμος ορίζει.
Καλεί επίσης σε συγκέντρωση τα σωματεία - μέλη της ένωσης για την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στο ΑRENA POOL BAR στα Γιαννιτσά και ώρα 20:00 μ.μ, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2021 -2022.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: