Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Διαιτητικό Δικαστήριο: Δίνει δικαίωμα ψήφου στα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο!

Απόφαση-σταθμός του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο έκανε δεκτές τις προσφυγές ομάδων της Ρόδου που είχαν αποκλειστεί. Δίνει δικαίωμα ψήφου σε κάθε σωματείο, ακόμη κι αν δεν είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο της ΓΓΑ.
Με σημερινή απόφασή του, το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ δέχεται την προσφυγή τεσσάρων ομάδων της Ρόδου που αποκλείστηκαν από τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου γιατί δεν είχαν γραφτεί στο Κρατικό Μητρώο.
Αναλυτικά η απόφαση:
Δικάζει με απόν το καθ’ ού σωματείο με την επωνυμία «Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ», που εδρεύει στη Ρόδο, την από 22.06.2021 και με αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 13872/24.06.2021 προσφυγή-αίτηση των σωματείων με τις επωνυμίες 1) «ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ», που εδρεύει στη Ρόδο και εκπροσωπείται νόμιμα, 2) «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΣΤΡΙΟΥ», που εδρεύει στην Ρόδο και εκπροσωπείται νόμιμα, 3) «ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ», που εδρεύει στη Ρόδο και εκπροσωπείται νόμιμα και 4) «Α.Σ. ΤΗΛΟΥ», που εδρεύει στην Τήλο και εκπροσωπείται νόμιμα. Δέχεται την προσφυγή-αίτηση. Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 33/18.06.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθού δευτεροβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ», που εδρεύει στη Ρόδο.
 
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: