Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

«Αντί να στηριχθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, βρίσκει εμπόδια μπροστά του»

Η Ακαδημία Ντίνου Κούη επιστρέφει στα ανδρικά Πρωταθλήματα και στη Γ’ κατηγορία και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Γιάννης Παπακωνσταντίνου για την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τόνισε:
«Με τη συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας αποφασίσαμε να στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε μια δύσκολη περίοδο για αυτό. Αντί να στηριχθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και ο άνθρωπος ειδικότερα, βρίσκουν μπροστά τους συνεχώς εμπόδια που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία μας αλλά και με αυτά που ζητάει η πολιτεία για να συμμετέχουμε στα Πρωταθλήματα.
Θεωρώ άκαιρο το μέτρο της αλλαγής δελτίων αυτήν την εποχή που οι ποδοσφαιριστές και τα σωματεία δυσκολεύονται σε πολλά πράγματα. Αντί να μας επιδοτήσει τα σωματεία, θέλει να πάρει και τα λίγα χρήματα που έδωσε σε κάποια σωματεία που πληρούσαν κάποιες προδιαγραφές και κάποια άλλα δεν τα έχουν πάρει. Όλα αυτά τα μέτρα είναι ο λόγος που πολλά σωματεία αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα. Αυτό είναι πλήγμα όχι μόνο για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, αλλά γενικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
 
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: