Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Παραμένει ακέφαλος ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων μετά την... άμεση απόσυρση της υπό σύσταση νέας διοίκησης!

Αν και εχθές ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κουφαλίων, σήμερα εκδόθηκε νέα ανακοίνωση που γνωστοποιεί ότι τα μέλη αποσύρονται και η ομάδα παραμένει ακέφαλη, με το πιθανότερο πλέον σενάριο να μην δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με λύπη θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η προσπάθεια της υπό σύστασης νέας διοίκησης του ΠΑΟ Κουφαλίων δεν θα ολοκληρωθεί. Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι συγκεκριμένοι. 
Αρχικά δεν υπήρξε σωστή ενημέρωση από την προηγούμενη διοίκηση με αποτέλεσμα σε αυτόν τον ελάχιστο και υπό πίεση χρόνο να ανακαλύψουμε ζητήματα που υπήρχαν σε εκκρεμότητα αρκετά σοβαρά,που θα είχανε και ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να σωθεί η ομάδα. Ο βασικός λόγος της συμμετοχής μας,ήταν να μπορέσει να συνεχίσει η ομάδα και ο ιστορικός σύλλογος την πορεία του. Όπως πριν ακόμη ξεκινήσουμε κατηγορηθήκαμε για το ότι η συμμετοχή μας ήταν μόνο για προσωπικές προβολές και οφέλη. 
Υπό αυτές τις συνθήκες αποσυρόμαστε και αφήνουμε τον σύλλογο να τον αναλάβουν αυτοί οι οποίοι διαλαλούν ότι νοιάζονται, κόπτονται και ξέρουν το καλό του συλλόγου. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή: epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: