Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΕΠΣ Μακεδονίας: Παράταση υποβολής δηλώσεων συμμετοχής

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην Α1 , Α’ κατηγορία και στο κύπελλο «Σταύρος Ρεπανάς» μέχρι την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021.
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως και στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» για τα σωματεία όλων των κατηγοριών και των ερασιτεχνικών ομάδων των ΠΑΕ μέχρι την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021.
Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία που υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής την περσινή αγωνιστική περίοδο και θα υποβάλουν και τη φετινή περίοδο δεν έχουν υποχρέωση να καταθέσουν παράβολο συμμετοχής, ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο. Το ίδιο ισχύει και για τα ανενεργά σωματεία που θα καταθέσουν δήλωση συμμετοχής και όσα επαναδραστηροποιήθηκαν την περσινή περίοδο, 2020-2021.
Για τα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα λήγει την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.
Οι προκηρύξεις του κυπέλλου «Σταύρος Ρεπανάς» και των πρωταθλημάτων Α1, Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας, περ. 2021-2022, έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας www.epsm.gr και στο πεδίο «Έγγραφα & Υποδείγματα», όπως και οι δηλώσεις συμμετοχής οι οποίος υποβάλλονται ηλεκτρονικά.
Επίσης, επισημαίνεται στα σωματεία ότι άμεσα πρέπει να αντικαταστήσουν και να επανεκδώσουν τα παλιά δελτία αορίστου χρόνου (πορτοκαλί χρώματος) σε νέα δελτία ορισμένου χρόνου (άσπρου χρώματος), γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν σε κανένα αγώνα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω ειδικής πλατφόρμας που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΕΠΣΜ (www.epsm.gr), στη διεύθυνση epsm.gr/form
Με την είσοδο στη φόρμα συμπληρώνεται ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του Προέδρου του Δ.Σ. και αμέσως αποστέλλεται 4ψήφιος κωδικός επιβεβαίωσης, ο οποίος εισάγεται στο σχετικό πεδίο της φόρμας, προκειμένου να επιτραπεί από το σύστημα η επεξεργασία της φόρμας.
Τα πεδία με την ένδειξη (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά. Μη συμπλήρωση υποχρεωτικού πεδίου, καθιστά αδύνατη τη συνέχεια συμπλήρωσης επόμενων πεδίων.
Μετά την οριστική υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, θα αποστέλλεται από την Ε.Π.Σ.Μ. επιβεβαιωτικό έγκρισής της ή μήνυμα που αφορά σε τυχόν εκκρεμότητες του σωματείου.
Σε περίπτωση προβλήματος, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ.: email: info@epsm.gr ή kitsou@epsm.gr ή στο inbox στη σελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. στο facebook https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox

Δεν υπάρχουν σχόλια: