Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: «Είμαστε εμπρόθεσμοι…» - Άλλη γνώμη έχει η ΕΠΟ

Μπέρδεμα έχει προκύψει με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα Μηχανιώνας στη Super League 2 καθώς η ΕΠΟ προσκάλεσε δύο ομάδες (Αστέρας Βλαχιώτη και Απόλλων Πόντου) στη θέση της ομάδας της Μηχανιώνας και του Αχέρωντα Καναλακίου (ο οποίος είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική).
Η ΕΠΟ πήρε εμπρόθεσμα της θετικές απαντήσεις του Πανιωνίου και της Ζακύνθου, αλλά σύμφωνα με την ίδια δεν έγινε το ίδιο και με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Από την άλλη η απάντηση των «ψαράδων» ήταν όλα έγιναν εντός προθεσμιών και ότι περιμένει τη θετική απάντηση της ΕΠΟ κάτι που όμως δεν το δημοσιοποίησαν πάρα την Πέμπτη (20/8) το βράδυ.
Το γραφείο τύπου του Ποσειδώνας Μηχανιώνας θα μπορούσε κάλλιστα να ενημερώσει την Τετάρτη το μεσημέρι ότι στάλθηκε η θετική απάντηση και δε θα γινόταν όλο αυτό το μπέρδεμα. Για αυτό άλλωστε είναι τα γραφεία τύπου μιας ομάδας.
Τώρα ποιος έχει το δίκαιο είναι δύσκολο να το πει κανείς και καλά θα κάνουν οι δύο πλευρές να δώσουν στη δημοσιότητα την ακριβή ώρα των email με επίσημη πιστοποίηση από τον server που φιλοξενεί το site της κάθε πλευράς. Οι δημοσιογράφοι μη έχοντας έγκαιρη και επίσημη ενημέρωση και βλέποντας ότι η ΕΠΟ στράφηκε αλλού, λογικά είπαν ότι ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας ή δεν απάντησε ή καθυστέρησε, όπως άλλωστε φαίνεται και από έγγραφο που βλέπετε παραπάνω.
Η απάντηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας:
Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Την Παρασκευή 13/8/2021 δεχθήκαμε email από την Ε.Π.Ο. που μας προσκάλεσε επίσημα για την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με προθεσμία απάντησης μέχρι την Τετάρτη 18/8/2021 και ώρα 16:00. Τις ημέρες που ακολούθησαν βολιδοσκοπήσαμε τις πιθανότητες ανεύρεσης των χρημάτων που απαιτούνταν για την συμμετοχή μας και αποφασίσαμε την Τετάρτη να αποδεχθούμε την πρόσκληση. Στις 15:33 της ίδιας ημέρες (Τετάρτη 18/8/2021) απαντήσαμε εγγράφως με email θετικά στο ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ έγγραφο - πρόσκληση της Ε.Π.Ο..  Παράλληλα την ίδια μέρα πληρώθηκε και το παράβολο των 7.500€ για να είναι η ομάδα καθόλα νομότυπη.
Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται απέχει από την πραγματικότητα.
Αναμένουμε...
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του συλλόγου
 
Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: