Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έπεται συνέχεια

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor για την απόκτηση των επιθετικών Γιώργου Μυλωνά και Χρήστου Κυζιρίδη από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Αμφότεροι ανακοινώθηκαν επίσημα από την ομάδα της Πέλλας, όπως αναμενόταν μαζί με τον επίσης “κλεισμένο” γκολκίπερ Γιώργο Μούτσα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “κυανόλευκων”:
Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση
Ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους Γιώργο Μούτσα, Γιώργο Μυλωνά και Χρήστο Κυζιρίδη.
Ο Γιώργος Μούτσα είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενώ έπαιξε και στο ΝΠΣ Βόλος, τον Καραϊσκάκη Άρτας και πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νέας Καλλικράτειας.
Ο Γιώργος Μυλωνάς είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς ενώ έχει περάσει από Εδεσσαϊκό, Βέροια, Ρόδο κ.α.
Ο Χρήστος Κυζιρίδης είναι επίσης 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, της Δόξα Μελισσίου και του Εθνικού Γιαννιτσών.
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία”.
Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη ο “κλεισμένος” Νίκος Ιωσηφίδης, ο Γιάννης Γαλούπης που έδειχνε κοντά και ίσως ορισμένοι παίκτες ακόμα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: