Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό ταλέντο από τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ένα εξαιρετικό ταλέντο «μετακομίζει» ποδοσφαιρικά από τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. Ο 17χρονος φέλελπις επιθετικός Δημήτρης Μήτκας γεννημένος 15/1/2004, είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία της Πέλλας και όσοι τον γνωρίζουν από τότε ακόμη, έβλεπαν και βλέπουν σ' αυτόν την εξέλιξη ενός ικανού επιθετικού, που πιθανόν να διαγράψει την δική του σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα γιατί όχι και σε εθνικές κατηγορίες.
Στην συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία Κουφαλίων και σε ηλικία 14 ετών έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας, με προπονήσεις και συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ και την επόμενη χρονιά ως πρωταθλητής με τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, επίσης με συμμετοχές και στην Γ' Εθνική εκείνης της περιόδου. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α1, ο Δημήτρης Μήτκας «αύξησε» τις συμμετοχές του και με την άμεση άνοδο στην φετινή Γ' Εθνική, κατάφερε να συμπληρώσει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα που πριν λίγο καιρό τελείωσε!
Ο σύλλογος προσδοκά πολλά από τον νεαρό επιθετικό, όπως φυσικά και ο ίδιος από τον εαυτό του, έχοντας παραστάσεις πλέον κι από πιο «απαιτητικά» ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, κι αναμένεται με το ταλέντο, τη δουλειά και την φιλοδοξία του, να βοηθήσει τα μέγιστα την φετινή προσπάθεια του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την επίτευξη των στόχων και παράλληλα να αναδειχθεί και να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά όπως επιθυμεί προσωπικά.
Η διοίκηση με χαρά τον καλωσορίζει στο σύλλογο, του εύχεται υγεία και να καταγράψει με την ομάδα μας πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: