Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Κάτοικοι της Πέλλας φτιάχνουν τους δρόμους μόνοι τους και ο δήμαρχος δεν ξέρει τίποτα!

Σε τραγική κατάσταση είναι οι δρόμοι της Πέλλας και της Νέας Πέλλας με τη δημοτική αρχή να μην προχωράει σε επισκευές κατεστραμμένων κρασπέδων, οδοστρωμάτων και στο κλείσιμο των λακκούβων για περισσότερο από δέκα χρόνια.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δυο νέοι άνθρωποι που ζητούν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους αποφάσισαν στη Νέα Πέλλα να φτιάξουν μόνοι τους ένα κατεστραμμένο κράσπεδο στο κέντρο του χωριού εφόσον οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν εμφανίζονταν να το διορθώσουν, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.
Οι φωτογραφίες, εστάλησαν στο Pellanet, από την ομάδα δράσης, που υπογράφει ως «Ομάδα Νέων», και απευθύνει τρεις επισημάνσεις: 
α) «γιατί κ Γρηγόρη Στάμκο έχετε εγκαταλείψει τα χωριά»;
β) «γιατί δεν ακούτε τους δημότες»; και 
γ) «γιατί είστε τόσο αδιάφορος, ενώ είμαστε εδώ»;
Σε μια από τις φωτογραφίες που εστάλησαν φαίνεται ευδιάκριτα και το σήμα «stop» που τοποθετήθηκε πριν από 30 χρόνια στο συγκεκριμένο χωριό και όπως επισημαίνεται στο κείμενο, παραμένει το ίδιο, σκουριασμένο, εκεί, στο ίδιο σημείο για να «προστατεύει» τους οδηγούς.
Και το συνοδευτικό κείμενο των φωτογραφιών της πρωτοβουλίας δράσεων στο νομό Πέλλας, αφού διατυπώνει την αναγκαιότητα για περιβαλλοντική και κοινωνική ανάπτυξη, μεταξύ άλλων καταλήγει: «Καλημέρα στο δήμαρχο Πέλλας, εντυπωσιασμένοι!!!».


Πηγή: pellanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: