Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Αποτελέσματα φιλικών και αγώνων κυπέλλου Τετάρτης 19/10

Κύπελλο Ελλάδας και φιλικά συμπεριελάμβανε το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, αγώνες στους οποίους σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Στην φιλική αναμέτρηση της Πέλλας οι φιλοξενούμενοι πιο συμπαγείς και καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχαν μια δίκαιη φιλική νίκη. Ο Κεραυνός Μεσιανού με κορυφαίο τον Αντώνη Πανταζίδη που πέτυχε και δύο γκολ, εκτός των τεσσάρων τερμάτων που πέτυχε, είχε και τρία δοκάρια με το τρίτο να καταλήγει στην συνέχεια σε γκολ, ενώ έχασε και αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα άλλα δύο τέρματα των φιλοξενουμένων πέτυχαν οι Παυλίδης και Δεβετζής. Ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας που ήταν γενικά μέτριος και ασύνδετος, με ένα καλό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο όταν κατάφερε και την ισοφάριση από 0-2 σε 2-2, είχε σκόρερς τους Βογιατζή και Ηλιάδη, ένα δοκάρι και κάποιες καλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα αλλά κυρίως στο δεύτερο μέρος.
Για την Πέλλα ξεκίνησαν οι Βασίλας, Γιαλατζής Π., Κατσαμακτσής, Καμπούρης, Αλμπάνης, Μπουράκης, Τσιντονίδης, Ηλιάδης, Βογιατζής, Μουρατίδης, Νινιατσούδης Γ., ενώ αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτέλης, Γιαλατζής Α., Κωνσταντινίδης Λ., Ζηματίκας, Μπιτσιάκης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Κεραυνός Μεσιανού (1-2)2-4
Εθνικός Γιαννιτσών - Καμπανιακός 1-3 (φιλικός αγώνας στην μνήμη του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τα έσοδα να διατίθενται στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών)
ΑΣ Πενταβρύσου - Αστραπή Μεσοποταμίας 0-5

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία 0-2
Καλλιθέα - Βέροια 1-0
Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή 2-2 κ.α. 5-2 παράταση
ΑΕ Λάρισα - Λεβαδειακός 1-2
Καλαμάτα - Παναιτωλικός 2-2 κ.α. 4-3 στα πέναλτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: