Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 22/10 για την Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας και για πρεμιέρα 10 γκολ σε 3 αγώνες δεν τα λες και λίγα. Τα περισσότερα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, όπου ο ΑΣ Γιαννιτσά υποδέχθηκε τον ΑΣ Πρόμαχοι.
Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και όχι οι ιδανικότερες την ώρα του αγώνα, ενώ στις εξέδρες του Σταδίου βρέθηκαν περίπου 50 θεατές. Μονόλογος του ΑΣ Γιαννιτσά και του σκόρερ... Κοσέογλου η αναμέτρηση, που μπορεί να μην είχε γρήγορο ρυθμό, είχε όμως τέσσερα τέρματα όλα από τον σέντερ φορ των γηπεδούχων (5', 65', 70' και 85'), κι άλλες τόσες καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Κι ένα οριζόντιο δοκάρι καταγράφηκε για το ΑΣ Γιαννιτσά επίσης, σε πολύ μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σοφιανίδη. 
Οι φιλοξενούμενοι σε εντελώς παθητικό ρόλο στο μισό του γηπέδου σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία μπροστά στο τέρμα του Δομουκτσίδη, ενώ κι εκτός από μια και μοναδική περίπτωση σε εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο, αδυνατούσαν να πατήσουν ακόμη και υποτυπωδώς στην αντίπαλη περιοχή! Μέχρι την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έστω και εντελώς αμυντικά, μπορεί να πει κανείς προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, όμως το δεύτερο τέρμα και η εγκατάλειψη δυνάμεων και ψυχολογίας, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους, να πετύχουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ και στην νίκη τους.
Στα αξιοσημείωτα και αρνητικά της αναμέτρησης, οι ελλιπέστατες για πρεμιέρα πρωταθλήματος αποστολές των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να απαριθμούν μόλις 13 ποδοσφαιριστές και τους φιλοξενούμενους ακόμη λιγότερους 12, αναγκασμένοι μάλιστα να προβούν μόλις στο 10ο λεπτό, στην μία και μοναδική αναγκαστική αλλαγή τους!
Δείτε τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων και κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι των Γιαννιτσών.

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1η αγωνιστική
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 4-0
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2-1
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - Μ. ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 0-3


Δεν υπάρχουν σχόλια: