Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 29/10 στα ερασιτεχνικά γήπεδα

Με εξαίρεση το αποτέλεσμα του Ριζαρίου που προκάλεσε κάποια αίσθηση, αφού οι πρακτικά αρκετά ενισχυμένοι φέτος φιλοξενούμενοι και θεωρητικά φαβορί κυρίως απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, γνώρισαν την ήττα, μια ήττα που ήρθε να προστεθεί στο ήδη μέτριο ξεκίνημα και πιθανόν να δρομολογήσει εξελίξεις, στα υπόλοιπα παιχνίδια της Α1 τα φαβορί επικράτησαν εύκολα ή πολύ... εύκολα.
Στην πρεμιέρα της Α' Ερασιτεχνικής οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους, αφού εμφανίστηκαν τρία διπλά σε ισάριθμους αγώνες, με τους γηπεδούχους μάλιστα να μην επιτυγχάνουν ούτε τέρμα!
Στο παιχνίδι των Γιαννιτσών για την Α1 το οποίο και παρακολούθησα, ο γηπεδούχος ΑΣ Γιαννιτσά συνέτριψε την αδύναμη Όρμα, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής σε όλη τη διάρκεια, με τους φιλοξενούμενους να μην προβάλλουν καμία αντίσταση και να φαντάζουν ομάδα χαμηλότερων κατηγοριών. Με τον Κοσέογλου να πετυχαίνει πάλι 4 τέρματα, ο σχολιασμός σε οτιδήποτε άλλο αφορά την σημερινή αναμέτρηση, κρίνετε περιττός. Τα γκολ της αναμέτρησης...
 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 3η αγωνιστική
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 7-0
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1-0
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 1η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-2
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 0-3
ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: