Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΟ για τη «βόμβα» της ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Η επιμονή του Αυγενάκη οδηγεί σε πράξεις απόγνωσης»

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη «να αναλογιστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων του». 
Η επιμονή του Λευτέρη Αυγενάκη για την ένταξη των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο της ΓΓΑ ανατινάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και προκαλεί εθνικούς τριγμούς, καθώς ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου προσκλήθηκαν και σκέφτονται να συμμετάσχουν στο τουρκικό πρωτάθλημα!
Η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 14/10, αναφερόμενη στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κάνει λόγο για «πράξεις απόγνωσης» ενώ όσον αφορά την ένταξη σωματείων από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας στο Μητρώο, μιλάει για «πράξεις οι οποίες ούτε είναι, ούτε πρέπει να είναι εφαρμόσιμες» και καλεί τον Λευτέρη Αυγενάκη «να αναλογιστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων του»
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Δυστυχώς μία από τις συνέπειες του «Μητρώου» είναι η αδυναμία ερασιτεχνικών ομάδων των μικρών νησιών του Αιγαίου να προσαρμοστούν στην γραφειοκρατία και τις αδιανόητες άλλες προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ.
Η επιμονή του κ. Αυγενάκη στην επιβολή διαδικασιών ανέφικτων για τα μικρά ερασιτεχνικά σωματεία των νησιών ή άλλων γεωγραφικά απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, οδηγεί σε πράξεις απόγνωσης σαν αυτές που αναφέρονται σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Πράξεις οι οποίες ούτε είναι, ούτε πρέπει να είναι εφαρμόσιμες.
Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Αυγενάκη να αναλογιστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων του.
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: