Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

«Όπως η Χούντα η ΓΓΑ επέβαλλε τη μειοψηφία στην ΕΠΣ Φθιώτιδας»

Αιχμηρότατη ανακοίνωση από την προηγούμενη Διοίκηση της Ένωσης που κηρύχθηκε έκπτωτη «με διαπιστωτική πράξη ενός δημοσίου υπαλλήλου»…
Μετά από αρκετές ημέρες και ενώ έχει συγκροτηθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας, η διοίκηση που κηρύχθηκε έκπτωτη με διαπιστωτική πράξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έδωσε στη δημοσιότητα μια αιχμηρότατη ανακοίνωση κατά του υφυπουργού αθλητισμού και της ΓΓΑ.
Ούτε λίγο ούτε πολύ η διοίκηση Κορδολέμη, κάνει λόγο για «Χούντα» και αποφάσεις που επιβάλλουν τη μειοψηφία παραβιάζοντας τη λαϊκή βούληση «με διαπιστωτική πράξη ενός δημοσίου υπαλλήλου».
Διαβάστε το πλήρες κείμενο που υπογράφουν οι κκ Μιχαήλ Κορδολέμης, Χρήστος Φαφούτης Δημήτριος Νικολάου, Δημήτριος Κατσούρας, Χρήστος Τσιάμης, Γεώργιος Φαφούτης, Γεώργιος 'Έλληνας, Θωμάς Κοσμάς, Αθανάσιος Ράπτης, Παναγιώτης Ζουμπόπουλος και Επαμεινώνδας Χατζής.
«Στις 28 Ιουνίου 2021 έγιναν εκλογές στην 'Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Φθιώτιδας και με συντριπτική πλειοψηφία εξελέγη Πρόεδρος ο Μιχάλης Κορδολέμης, ο οποίος έλαβε 29 ψήφους αντί 9 μόλις ψήφων που έλαβε ο ηττηθείς υποψήφιος Κωνσταντίνος Σακελλάρης, στον οποίον πλέον έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο με την υπ' αριθμ. 34/2021 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ψήφισε στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. κατά τον περίφημου Μητρώου του κ. Αυγενάκη, όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των Ε.Π.Σ. Αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της Συνέλευσης, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανήρτησε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ διαπιστωτική πράξη, με την οποία κήρυττε έκπτωτα τα μέλη της εκλεγμένης διοίκησης της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. 0 λόγος; 'Ενα σωματείο της Φθιώτιδας δεν είχε δραστηριότητα τα τελευταία δύο χρόνια, για τα οποία όλοι γνωρίζουμε ότι είχαν ανασταλεί τα πρωταθλήματα λόγω covid.
Η έκδοση διαπιστωτικών πράξεων ενθυμίζει άλλα καθεστώτα και όχι μία εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση, όπως πιστεύουμε ότι είναι η δική μας. Η έκπτωση εκλεγμένης διοίκησης σωματείου με απλή πράξη ενός δημοσίου υπαλλήλου αντίκειται στο Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους, αφού έτσι παραβιάζεται η λαϊκή βούληση που εκφράζεται από τα μέλη του σωματείου.
Με αυτόν τον δούρειο ίππο επιχείρησε η Γ.Γ.Α. να αλώσει την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, βγάζοντας από τη διοίκηση τα εκλεγμένα μέλη και βάζοντας στη Θέση τους τους χαμένους των εκλογών. Έτσι δεν γίνονται τα πραξικοπήματα στις Χούντες; Διώχνουν αυτούς πού ψήφισε ο κόσμος και επιβάλλουν με το ζόρι τη μειοψηφία.
Αυτή η Θλιβερή μειοψηφία πανηγυρίζει ανερυθρίαστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι κατάφερε με την πατερίτσα που της έδωσε ο κ. Αυγενάκης να καταλάβει παράνομα το αξίωμα, για το οποίο τα μέλη της Ένωσης την έκριναν ανίκανη. Τους ενημερώνουμε ότι οι πανηγυρισμοί τους έχουν σύντομη ημερομηνία λήξεως, γιατί ατυχώς γι' αυτούς οι Θεσμοί της δημοκρατίας εξακολουθούν να λειτουργούν και αναφερόμαστε ειδικά στη δικαιοσύνη.»

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: