Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ανδρέας Πάτσης: Ο βουλευτής «κοράκι» της ΝΔ που εξαγοράζει «κόκκινα» δάνεια

Σοβαρότατες καταγγελίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος σε ρόλο «κορακιού» εξαγοράζει «κόκκινα» δάνεια υπερχρεωμένων πολιτών για να κερδοσκοπήσει, ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας, οδήγησαν στη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ. Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον γενικό γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Μπούγα, και τελικά διαγράφηκε από τη ΝΔ.
Ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών …«ειδικού σκοπού», οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. ευρώ στην τιμή των 4,3 εκ. ευρώ! Ναι ο κ. Πάτσης αγοράζοντας «κοψοχρονιάς» δάνεια κερδοσκοπεί εκβιάζοντας ανθρώπους και αρπάζοντας περιουσίες μέσω πλειστηριασμών.
Ο «γαλάζιος» βουλευτής πάντως σε συνομιλητές του φέρεται να λέει ότι όλες του οι δραστηριότητες είναι απολύτως… νόμιμες. Ξέχασε να πει αν είναι και… ηθικές!!! Μάλιστα ο ίδιος αρνήθηκε να παραδώσει τη βουλευτική έδρα.
Ο μέχρι σήμερα «γαλάζιος» κ. Πάτσης, λοιπόν, πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους. Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελία ο συγκεκριμένος βουλευτής «εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές»!
Σε αυτή την περίπτωση ο βουλευτής της ΝΔ όχι μόνο άρπαζε «νόμιμα» λαϊκές περιουσίες αλλά συμμετείχε και σε πλιάτσικο με δημόσιο χρήμα!!
Ένας ακόμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη επί σκηνής…

Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: