Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Το Εργατικό Κέντρο Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9/11

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας με έδρα τα Γιαννιτσά, σε συνεδρίασή του, αποφάσισε την συμμετοχή του στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ, για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και καλεί τα Σωματεία Μέλη του, τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να δώσουν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00 στο Εργατικό Κέντρο.
Η εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα και σε είδη πρώτης ανάγκης, με τους μισθούς να παραμένουν στάσιμοι, οδηγούν αναπόφευκτα στην φτωχοποίηση των εργαζομένων. Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να αυξήσει τον κατώτατο μισθό, να επαναφέρει το θεσμικό πλαίσιο της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Απαιτούμε τη λήψη επειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής καθώς και τις συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που βιώνουν οι εργαζόμενοι.
Όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι απεργούμε, διαδηλώνουμε και διεκδικούμε την αξιοπρέπειά μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στα βάρβαρα, αδιέξοδα και καταστροφικά μέτρα της κυβέρνησης.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11.00 μπροστά στο εργατικό κέντρο στα Γιαννιτσά 
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: