Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 23/10 για την Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας

Και η δεύτερη ημέρα της 1ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική είχε αρκετά τέρματα, 12 συνολικά στον αριθμό, ενώ στα πλέον αξιοσημείωτα, σε τέσσερις αγώνες, κανείς γηπεδούχος σήμερα δεν κέρδισε.
Στην Πέλλα ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος αν και το πάλεψε πολύ καλά σχεδόν στα τρία τέταρτα του αγώνα, γνώρισε την δίκαιη ήττα από τον καλύτερο και πιο φρέσκο κυρίως στο 2ο ημίχρονο Άρη Νησίου, μια από τις έμπειρες, ποιοτικές και καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.
Στο πιο «σβηστό» σε πολύ μεγάλες φάσεις και ευκαιρίες πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν πιο καλός και το παιχνίδι απόλυτα ισορροπημένο, με το τέρμα του Γεωργίου με κοντινή κεφαλιά στο 15' για τους φιλοξενούμενους, να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και τελείωσαν καλύτερα, δείχνοντας πιο ανταγωνιστικοί και πιο απαιτητικοί μέχρι το 60', κι έτσι κατάφεραν σχεδόν με την έναρξη να ισοφαρίσουν με ωραίο πλασέ του Βογιατζή στο 50', όμως στο μεσοδιάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κι ευτύχησαν να πετύχουν και 2ο τέρμα με σούτ από το ύψος την μεγάλης περιοχής του Πούπη στο 70' και θα μπορούσαν να καθαρίσουν τη νίκη, αν εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μετά το δεύτερο προβάδισμα στο σκορ. Δεν το έκαναν όμως παίζοντας με την φωτιά και στις καθυστερήσεις παρά λίγο να το πληρώσουν, όταν ο Παπαγεωργίου σε σουτ του Βογιατζή εντός περιοχής, χρειάστηκε να κάνει σωτήρια επέμβαση, κρατώντας το πολύτιμο τρίποντο για τον Άρη Νησίου.
Καλή η διαιτητική τριπλέτα των Ραμπούση, Μιχάλογλου και Μπέττα, χωρίς άξια λόγου παράπονα από τις δύο ομάδες.
Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Βασίλας, Μουρατίδης, Κούμπους, Καμπούρης, Άγνας, Τσιντονίδης (Ζηματίκας 55'), Πλιόγκας, Παναγιωτέλης (Μακρίδης 85'), Μπουράκης, Βογιατζής, Νινιατσούδης (Γιαλατζής Π. 80'). Απόντες εκτός των μακροχρόνια τραυματιών και οι Ηλιάδης, Τσίζμας, Καρκαμάνης, Κωνσταντινίδης Η..
Άρης Νησίου (Πεχλιβάνης): Παπαγεωργίου, Μαυρόπουλος, Κιόρτσης Α., Ουζούνης, Πούπης, Γκίνης, Χούμαλης (Καραουλάνης 68'), Κιόρτσης Π.(Αράπι 72'), Κόκλης, Τσίκος (Σαββίδης 60'), Γεωργίου.


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-2
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 0-3
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0-0

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-4
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: