Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 19/11 στην ΕΠΣ Πέλλας

Δυο τα σημερινά παιχνίδια για την Α1 και τα δύο σημαντικά και εκ των προτέρων λόγω δυναμικότητας και στόχων, αλλά και εκ των υστέρων, αφού με τα αποτελέσματά τους «ανακατεύουν» κατά κάποιον τρόπο τον βαθμολογικό πίνακα, αν αύριο πρώτα στις υψηλές θέσεις η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και η Δόξα Μελισσίου εκμεταλλευτούν την περίσταση σε αγώνες που φαντάζουν θεωρητικά φαβορί, κι έπειτα στις χαμηλότερες θέσεις, αν κάποια αποτελέσματα καταφέρουν να αλλάξουν τα μέχρι σήμερα βαθμολογικά δεδομένα.
Στο Ριζάρι,  Ορφέας Ριζαρίου συνέχισε το καλό αγωνιστικό του μομέντουμ με τα θετικά αποτελέσματα και βλέπει πλέον αφ' υψηλού πολλές ομάδες που από το ξεκίνημα, μάλλον τις θεωρούσε άμεσους ανταγωνιστές. Αυτή την φορά «θύμα» του άλλη μια ομάδα του Δήμου Πέλλας, η τρίτη της τετράδας των περσινών play off του 2ου ομίλου (μόνο από τον Εθνικό Γ, γνώρισε την ήττα), ο ελλιπής σήμερα Ολυμπιακός Γαλατάδων.
Στην Νέα Τραπεζούντα στο τοπικό ντέρμπι, σ' ένα γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο, νικητής αναδείχθηκε ο ΑΣ, ένα δίκαιο σε γενικές γραμμές αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι, φάνηκαν σε όλο το 90λεπτο πιο ψύχραιμοι, πιο προσανατολισμένοι και πιο αποτελεσματικοί ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του 2ου ημιχρόνου (η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τερζή στο 55'), με τον γηπεδούχο Εθνικό να πατάει πολύ καλύτερα κυρίως στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Όλα τα τέρματα στο πλούσιο για ντέρμπι σκορ, επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κυργερίδη (5') και Γρηγοριάδη (43') να σκοράρουν για τον Εθνικό, ενώ για τον ΑΣ το πρώτο πολύ περίεργο τέρμα που μπορείς να το χαρακτηρίσεις και αυτογκόλ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, με τα άλλα να τα πετυχαίνουν οι Κοσέογλου (πέναλτι 30' - βίντεο) και Σοφιανίδης (45').
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, η Κρύα Βρύση δείχνει σε κάθε γήπεδο ότι είναι το ακλόνητο φαβορί της Α' Ερασιτεχνικής, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την γειτονική Νέα Πέλλα που φαίνεται να μην έχει αντίπαλο στον 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής, δίνοντας τα διαπιστευτήριά της και στο γήπεδο της Πετριάς. Κακό το ξεκίνημα για την Ραχώνα, που γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αυτή την φορά εκτός έδρας στον Νέο Μυλότοπο.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 

 

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 7η αγωνιστική 
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 3-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 3η αγωνιστική 
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-0
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ 1-5

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική 
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-3
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 2η αγωνιστική 
Ν Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 1-0
Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ 0-5

Δεν υπάρχουν σχόλια: