Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας: Ρεπό, φωτογράφιση και... τραπεζώματα!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Πέλλας ακόμη και στο ρεπό του, δείχνει να έχει αυξημένες δραστηριότητες, έστω κι αν αυτές είναι... εξωαγωνιστικές.
Έτσι ο σύλλογος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό και την Παρασκευή το βράδυ, η διοίκηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου πρόσφερε ποτό, κέφι και χορό στους ποδοσφαιριστές στο Fantasia Real Live στα Γιαννιτσά, επιβραβεύοντας για ακόμη μία φορά την φετινή αγωνιστική τους παρουσία.
Νωρίτερα επειδή «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει», είχε προηγηθεί άλλο τραπέζωμα στο γήπεδο της Νέας Πέλλας, που περιελάμβανε ψητά και ρετσίνα, αμέσως μετά την ετήσια ομαδική φωτογράφιση για το ημερολόγιο του συλλόγου. Την Κυριακή το μεσημέρι, για... αποτοξίνωση ποδοσφαιριστές του συλλόγου μαζί με τον πρόεδρο, βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Πέλλας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Α1 Ερασιτεχνικής, ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος - ΑΣ Πρόμαχοι.
Δύο αγωνιστικές, τρία τραπέζια, κι έπεται συνέχεια από τους ανθρώπους της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι στιγμής δείχνουν να ανταποκρίνονται άριστα στις υψηλές αγωνιστικές προσδοκίες, διοίκησης, προπονητή και φιλάθλων.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: