Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία από την Νίκη Αξού

Φωτογραφία Γ.Δημητριάδης
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην σελίδα του συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε η Νίκη Αξού, με σαφέστατες αιχμές για την διαιτησία του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Σ. Γιαννιτσά, ζητώντας δημόσια και την εξαίρεση του διαιτητή από τους επόμενους αγώνες της.
«Δυστυχώς όσο κι αν είμαστε αντίθετοι στις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε σεβόμενοι την προσπάθεια και τον αγώνα μας. Δε ψάχνουμε άλλοθι για την ήττα μας διότι η εμφάνιση μας, μας γέμισε υπερηφάνεια και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ιδίοις όμμασι ότι στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε μόνο μία ομάδα η οποία καταδικάστηκε σε ήττα από τις αποφάσεις ενός ανεκδιήγητου και επικίνδυνου διαιτητή.
Στην ομάδα μας δε δόθηκε ξεκάθαρη φάση πέναλτι, στο δεύτερο γκολ που δεχόμαστε υπάρχει καταφανέστατο φάουλ υπέρ μας το οποίο δίνεται εναντίον μας, και μια υπόδειξη οφσάιντ την οποία είδε μόνο ο επόπτης, φάση που δικιολογούμε ως ανθρώπινο λάθος του βοηθού, σε αντίθεση όμως με το διαιτητή του αγώνα ο οποίος είναι κατά τ' άλλα ικανότατος και τα λάθη του όλως τυχαίως ήταν όλα εναντίον μας. Σαν να μην έφτανε η προκλητική του διαιτησία, γίναμε μάρτυρες για ακόμη μια φορά της προκλητικής του συμπεριφοράς προκαλώντας παράγοντες και φιλάθλους "να τα πούμε έξω", και περιγράφουμε μια σκηνή κατά την οποία ο αρχηγός μας έχει στήσει τη μπάλα για εκτέλεση φάουλ και απευθυνόμενος σ' αυτόν του κοιτώντας προς τον κόσμο λέει " Κάτσε λίγο να τους δείξω τα αρχ.. μου και εκτελείς".
Θέλοντας να προστατέψουμε τον ίδιο από ενδεχόμενη επίσκεψη στην Αξό η οποία θα του είναι πολύ δυσάρεστη αλλά και την ομάδα μας από ενδεχόμενη τιμωρία αυτός ο άνθρωπος δε θα σφυρίξει ξανά αγώνα της ομάδος μας.
Κύριοι της Επιτροπής διαιτησίας σεβόμαστε την προσπάθεια σας να "βγάλετε" σε πέρας τα πρωταθλήματα με πολύ μικρό αριθμό διαιτητών, και μάλιστα πολλών άπειρων αλλά προτιμούμε έναν διαιτητή λιγότερο ικανό που θα αγαπάει αυτό που κάνει παρά έναν διαιτητή που έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί (ο νοών νοείτω), έχοντας αποδεχτεί ότι η εξέλιξη του έχει τελειώσει και το μόνο που κάνει είναι να σας εκθέτει.
Υ. Γ. Συγχαρητήρια
στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για την άψογη εμφάνιση και καλή συνέχεια στην ομάδα του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: