Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 28/12 στην Α1 Ερασιτεχνική

Επικράτηση των φαβορί και σήμερα στο πρωτάθλημα της Α1 σ΄ αυτή την εορταστική αγωνιστική, άλλα μα το πετυχαίνουν σχετικά εύκολα, κι άλλα με κάποιον βαθμό δυσκολίας αφού χρειάστηκε να εξαντλήσουν τα 90λεπτα για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο μόνο θεωρητικά πιο ισορροπημένο παιχνίδι στους Γαλατάδες, οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.
Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου (0 - 2)0 - 3
Στην Πέλλα το καλύτερο Λυκόστομο σχεδόν σε όλη την διάρκεια, πήρε μια δίκαιη νίκη, όχι όμως και τόσο πειστική όπως θα περίμενε κανείς από τις πολύ καλές συστάσεις που το συνοδεύουν, έχοντας μάλιστα έναν αντίπαλο τόσο αποδεκατισμένο όπως ήταν σε τόσο μεγάλη έκταση σήμερα ο γηπεδούχος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και την υπεροχή, δημιούργησαν φάσεις πότε επικίνδυνες, πότε ημιτελείς, πέτυχαν τρία τέρματα, με τα δύο απ' αυτά να επιτυγχάνονται στο πρώτο μέρος σε κομβικά χρονικά σημεία, που έβαλαν και τις γερές βάσεις για το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι που κατέθεσαν ψυχή και πάθος και με πολύ περιορισμένες λύσεις αφού και σήμερα ιδιαίτερα λόγω απουσιών και κυρίως στο δεύτερο μέρος, έμοιαζαν με το νεαρό της ηλικίας με ομάδα... υποδομών, είχαν τις καλές στιγμές τους για να προβληματίσουν περισσότερο τον αντίπαλό τους σε καίρια σημεία του παιχνιδιού χωρίς όμως τελικά να το καταφέρουν, κι έτσι να ανταμειφθούν μόνο με τα εύσημα για την ελπιδοφόρα και αξιοπρεπή τους εμφάνιση.
Τα τέρματα για την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου πέτυχαν οι Τσόρμπας Β. (20') και ο Νάνος (30',75') που ήταν και παίκτες βαρόμετρο για τους φιλοξενούμενους στο σημερινό παιχνίδι, με τον δεύτερο να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση τέρμα.
Εύκολο απόγευμα για την καλή διαιτητική τριπλέτα, σ' ένα πολύ καθαρό και αθλητικό παιχνίδι.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (Χαρπίδης): Μπρατσούδης Χ., Κωνσταντινίδης Η., Πλιόγκας, Αλμπάνης (Γιαλατζής Α. 56'), Μακρίδης, Τσιντονίδης, Τσίζμας (Κωνσταντινίδης Ε. 82'), Μουρατίδης, Μπουράκης, Κατσαμακτσής (Μπιτσιάκης 64'), Νινιατσούδης. Απόντες για διάφορους λόγους εκτός των μακροχρόνιων Λαμπρούδη, Γουργούνη, Πιτσάρη  που χάνουν την χρονιά, οι Παναγιωτόπουλος, Παναγιωτέλης, Ηλιάδης, Βογιατζής, Γιαλατζής Π., Καμπούρης, Κούμπους, Καραμούζας, Άγνας, Βασίλας, Ζηματίκας και Καρκαμάνης.
Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου (Σαμαράς): Χατζηλαμπρινός, Κοκτσίδης, Αθανασιάδης, Βασιλόπουλος, Τσόρμπας (Γεωργιάδης 82'), Μιχαηλίδης (Μονογενίδης 58'), Ελευθεριάδης, Σαμαράς, Παπαδημητρίου (Κιλικλής 58'), Νάνος Τ., Παπασυμεών (Οξύζογλου 82').
Φάσεις και γκολ κατά την διάρκεια της ημέρας...
 
 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 13η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 2 - 1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 - 2
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1 - 2
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 0 - 3
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2 - 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 0 - 0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: