Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Χρήστο Τανάσκο, και τα μέλη (Ιωάννη Δεσποτόπουλο, Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου και Μιχαήλ Χατζημιχαηλίδη), επισκέφθηκαν σήμερα, 30-12-2022, το ίδρυμα παιδικής προστασίας «Παναγία η Οδηγήτρια», που λειτουργεί στη Μητρόπολη Γιαννιτσών, το ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών και το Γεύμα Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, όπου διένειμαν κούτες από γάλα μακράς διάρκειας και τρόφιμα, και αντάλλαξαν ευχές.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και Φίλων «Δικαιόπολις» θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους του συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν έμπρακτα για άλλη μία χρονιά τις δράσεις «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» και «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας υπήρξε συγκινητική και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1060 κουτιά γάλα μακράς διάρκειας και πλήθος τροφίμων, που διανεμήθηκαν σε άπορες οικογένειες και δομές της πόλης. Η παραπάνω έμπρακτη απόδειξη της αγάπης, της κοινωνικής ευαισθησίας και του αισθήματος αλληλεγγύης μάς γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη συμβολή σας στην επιτυχία των δράσεων μας και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία και χαρές σε όλους!


Ο Πρόεδρος
Χρήστος Τανάσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: