Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Τεντόγλου: Καλύτεροι προπονητές είμαστε όλοι εμείς που δίνουμε τη ζωή μας για αυτό που αγαπάμε

Ο προπονητής της ΑΕ Καλλιθέας Π.Φ. Συκεών Χρήστος Τεντόγλου ψηφίστηκε από τους προπονητές της Α1 ως ο καλύτερος του 2022 και με τοποθέτηση του επισήμανε:
Καλύτερος προπονητής είναι αυτός που αναλαμβάνει τη τοπική ομάδα του χωριού ή της περιοχής του και έχει την ευθύνη να παιδαγωγήσει, να εκπροσωπήσει και να εμπνεύσει τα παιδιά, ώστε να παραμείνουν στον αθλητισμό.
Είναι αυτός που αφήνει την οικογένεια του, τις ανάγκες αυτής για να προπονήσει τους λίγους παίκτες της ομάδας του και να κρατήσει τη φλόγα αναμμένη.
Είναι ο άνθρωπος που είναι δίπλα στους παίχτες του, στα προβλήματά τους και ψάχνει συνεχώς λύσεις για όλα.
Είναι αυτός που θα οργανώσει την ομάδα του και θα αναλάβει την βαριά ευθύνη για το κόστος αυτού.
Είναι αυτός που στην ομάδα του είναι, προπονητής, γυμναστής, προπονητής τερματοφυλάκων, φροντιστής, γραμματέας, ταμίας.
Είναι αυτός που πολλοί τον θέλουν με ένα μαγικό ραβδάκι και να κάνει θαύματα από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει.
Είναι ο προπονητής της ακαδημίας που ως παιδαγωγός μαθαίνει τα ιδανικά του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στα μικρά παιδιά.
Είναι ο προπονητής που ασχολείται εξατομικευμένα με την βελτίωση του αθλητή…
Είναι ο προπονητής που συνεχώς επιμορφώνεται και αναζητεί...
Είναι… Είναι…
Είμαστε ΟΛΟΙ εμείς που δίνουμε τη ΖΩΗ μας για αυτό που αγαπάμε, χωρίς την απαίτηση κατανόησης των συνθηκών που βιώνουμε.
Ευχαριστώ πολύ, όλους τους συναδέλφους για την ψήφο αν και η διαδικασία της ψηφοφορίας αυτής δεν είναι απόλυτα δίκαιη όταν προσωποποιούμε έναν θεσμό, μα πιο πολύ τους ευχαριστώ, γιατί από το ρόλο μας, όλοι προσπαθούμε να ομορφύνουμε το άθλημα μας.
Τέλος αν έχει την ελάχιστη σημασία μια ψηφοφορία σαν αυτή θα ήθελα να πω το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους συνεργάτες μου… δηλαδή στους ΠΑΙΚΤΕΣ μου...

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: