Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα για να σας αφήσουμε να κάνετε τη δουλειά σας!»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, απειλώντας με αποχώρηση από το πρωτάθλημα, ενώ το δελτίο Τύπου συνοδεύει και ένα βίντεο.
Αναλυτικά η επίσημη θέση των “κιτρινόμαυρων”:
“Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας μετά και τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αλμωπό Αριδαίας αλλά και στα όσα συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο την αλλοίωση του πρωταθλήματος.
Ο διαιτητής Σταφύλλας με τους βοηθούς του Καρασαββαϊδη και Σακαλόγλου με το έτσι θέλω αποφάσισαν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης. Μάλιστα μπήκαν αποφασισμένοι να το κάνουν με κάθε κόστος, καταλογίζοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ παράλληλα ο Σταφύλλας έκλεισε τα μάτια του σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, όταν ο Ντόκιτς γκρέμισε τον Γιάκο εντός περιοχής. Την ίδια ώρα στις Σέρρες ο κ.Πουλικίδης καθάρισε μόνος του το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Λίγες ημέρες μόνο μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακό Β’ που έκαναν το γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο.
Δυστυχώς οι καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός όχι μόνο ευσταθούν αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι επιβεβαιώνονται με τον πλέον πειστικό τρόπο.
Κύριοι πιάσαμε πάτο. Διαιτητές που μπαίνουν στα παιχνίδια όχι με σκοπό να τα διευθύνουν αλλά να τα αλλοιώσουν και να διαμορφώσουν αποτελέσματα, νικητές και… πρωταθλητές. Πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπινα λάθη, πλέον μιλάμε για σημαδεμένη τράπουλα, πλέον μιλάμε για ανθρώπους που ασελγούν πάνω στο βασανισμένο κορμί του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανθρώπους που αντί να φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, διώχνουν και τους λιγοστούς που έχουν μείνει.
Να είστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να ανεχθούμε ξανά τέτοια οικτρή διαιτησία όμοια της χθεσινής. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε διαιτητές όπως ο κ.Σταφύλλας να μη ξαναβρεθούν σε παιχνίδι της Αναγέννησης ούτε ως θεατές.
Υ.Γ. Εμείς κύριοι δε θα αποχωρήσουμε στο ημίχρονο, εμείς θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα για να σας αφήσουμε να κάνετε τη δουλειά σας!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: