Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Πιερικός προς ΑΕΠ Κοζάνης: «Οι ποδοσφαιριστές μας "εξαφάνισαν"... και "πάτησαν" αγωνιστικά τους αντιπάλους τους»

Με ανάρτηση και βίντεο στην σελίδα του συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πιερικός απαντά στις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας της ΑΕΠ Κοζάνης.
«Με έκπληξη διαβάσαμε τα όσα υποστηρίζει στην ανακοίνωση της η ΑΕΠ Κοζάνης για την διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Κατερίνη και μετά τη νίκη μας με ανατροπή και σκορ 4-3.
Αναγνωρίζουμε την πικρία των φιλοξενουμένων που 30΄ λεπτά πρίν τη λήξη του αγώνα κέρδιζαν με 1-3 αλλά θα σταθούμε στην τεράστια προσπάθεια και την εκπληκτική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας, ιδιαίτερα απο το 62΄ που δεχθήκαμε το 3ο γκολ και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. Διάστημα στο οποίο "εξαφάνισαν" τους αντιπάλους τους απο το γήπεδο, δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα σκορ που θα μπορούσε να ήταν τελικό ακόμη και 7-3 και κυριολεκτικά "πάτησαν" αγωνιστικά τους αντιπάλους τους.
Δεν έχουμε καμία διάθεση αντιπαράθεσης με την Κοζανίτικη ομάδα που έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει ότι θεωρεί καλύτερο για να δικαιολογήσει την ήττα της, δε θα αφήσυμε όμως κανέναν να προσβάλει την ιστορική ομάδα μας και να μειώσει την τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για να καλύψει τις αγωνιστικές του αδυναμίες. Ο Πιερικός δεν έχει ανάγκη την υποστήριξη της διαιτησίας για να κερδίσει την ΑΕΠ Κοζάνης αγαπητοί κύριοι...
Υ.Γ.: Ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστέρηση και πετύχαμε το γκολ της νίκης μας στο 94΄. Σίγουρα πονάει αυτό αλλά να λέμε αλήθειες, όχι ότι μας βολεύει.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Το παρακάτω βίντεο δίνει τις απαραίτητες απαντήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο: https://fb.watch/hE0TDYrePk/»

Δεν υπάρχουν σχόλια: