Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: "Πλιάτσικο 400.​000 ευρώ από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα"

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που εμπλέκει τον βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ με την είσπραξη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε προμήθειες από το Δημόσιο σχολιάζει με ανακοίνωσή του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Για νέο σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα εφημερίδας που εμπλέκει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα και την εταιρεία του με την είσπραξη 400.000 ευρώ από το Δημόσιο.
Αναλυτικά:
"Η αποκάλυψη από το Documento ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων δεν εκπλήσσει πια την κοινή γνώμη. Προστίθεται και αυτός στη μακρά σειρά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που εκμεταλλεύονται την ιδιότητα τους για να συνάπτουν συμβάσεις προς ίδιο όφελος. Αυτή τη φορά πρόκειται για 400.000 ευρώ. Μικροποσό μπροστά στον κύριο Μαραβέγια και στον κύριο Πάτση, στα 8.5 δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων της κυβέρνησης προς κάθε λογής φίλους της.
Το μόνο που δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει είναι οι απίθανες δικαιολογίες που επιστρατεύουν οι κυβερνητικοί βουλευτές κάθε φορά που αποκαλύπτονται οι αθέμιτες πρακτικές τους. Αυτή τη φορά, κατά τον κύριο Χειμάρα, φταίνε οι υπάλληλοι της εταιρείας του που δεν γνώριζαν το «ασυμβίβαστο». Καλή προσπάθεια κύριε Χειμάρα.
Το μόνο ασυμβίβαστο τελικά είναι αυτό ανάμεσα στην στοιχειώδη ηθική και στα έργα των κυβερνητικών βουλευτών".

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: