Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ να πάρουν μέτρα και να τελειώσουν αυτό το παρακράτος της διαιτησίας

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων διαμαρτυρίας μας, στις 20/12, η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί δημόσια για το σφαγιασμό που υπέστη χθες, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Πιο συγκεκριμένα ο διαιτητής Μπούμπας δεν καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 68´,στην ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Μπουρλάκη ,καθώς επίσης και στο καταφανέστατο πέναλτι στο 88´,στην ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Χαντί.
Τεράστια ευθύνη και για τις δύο περιπτώσεις, στον πρώτο επόπτη Κοττορό, της διαιτητικής τριάδας του χθεσινού ματς.
Ήταν έκδηλη η ανησυχία μας από την αρχή του αγώνα για πιθανή κακή διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι μας, κάτι που το είχαμε μεταφέρει στους διαιτητές ,τόσο στην αρχή όσο και στο ημίχρονο του αγώνα και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.
Ευελπιστούμε πως η ΕΠΟ και η ΚΕΔ θα πάρουν μέτρα και θα τελειώσουν αυτό το παρακράτος της διαιτησίας και των απαράδεκτων συμπεριφορών των διαιτητών απέναντι στην ομάδα μας.
Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα, έχει τεράστια ιστορία και αξίζει μόνο σεβασμό από όλους.
Υ.Γ.1: Υπενθυμίζουμε ότι εμείς επιζητούμε το 50-50 σε όλα τα παιχνίδια
Υ.Γ.2: Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή της ομάδας μας ,Σούλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, που εντόπισε τα «περίεργα» και ευτυχώς πρόλαβε και τα αντιμετώπισε

Δεν υπάρχουν σχόλια: