Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας - Κύπελλο Ερασιτεχνών: Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας - Δόξα Μελισσίου 3 - 3 κ.α. 4 - 4 παράταση 4 - 5 πέναλτι

Σε παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εξελίχθηκε ο αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη (14.12) στο γήπεδο της Νέας Πέλλας ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο (Β' Ερασιτεχνική) και την Δόξα Μελισσίου (Α1 Ερασιτεχνική).
Με την πλάτη στο τοίχο βρέθηκε ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας καθώς με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει 0-2.
Τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν προσωρινά στο παιχνίδι έπειτα από εύστοχο πέναλτι του Νικολαΐδη (51'), όμως το 1-3 λίγα λεπτά αργότερα για τους φιλοξενούμενους στο 57', δυσκόλεψε πάλι την κατάσταση. Οι παίκτες όμως του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν το έβαλαν κάτω... Αρχικά με γκολ του Καραμίγκου στο 62' μείωσαν σε 2-3 και στο 68' με τον αρχηγό τους Κιοσελάκη, ισοφάρισαν στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. 
Ούτε στην παράταση όμως έλειψαν οι συγκινήσεις... Οι γηπεδούχοι έχασαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καραμίγκο και σαν να μην έφτανε αυτό δέχθηκαν και γκολ για το 3-4. Βρήκε όμως ψυχικά αποθέματα και αντίδραση ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας... Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Πλιόγκας Γ. σκοράρει για το 4-4 και στέλνει το παιχνίδι στην παράταση, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους γηπεδούχους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στην «ρωσική ρουλέτα» των πέναλτι οι φιλοξενούμενοι πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι πήραν τελικά την πρόκριση με σκορ 4-5. Όμως αυτό δεν μειώνει την τιτάνια προσπάθεια των γηπεδούχων, που κοίταξαν στα μάτια για 2 και παραπάνω ώρες, έναν πολύ ικανό αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: