Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Αξός - Πέλλα (0-3)0-4. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε για την Πέλλα, που πέρασε ένα πολύ εύκολο απόγευμα στην Αξό και παράλληλα με την δεύτερη νίκη της, στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Μέχρι ν' ανοίξουν τα πνευμόνια για τους ποδοσφαιριστές της Πέλλας και να υποχωρήσουν οι λίγες αντοχές των γηπεδούχων, χρειάστηκαν 25 λεπτά με την Πέλλα παραταύτα να χάνει 2-3 ευκαιρίες.
Με την επίτευξη του πρώτου γκολ από τον Ριζόπουλο σε κείνο το λεπτό, οι γηπεδούχοι στην κυριολεξία κατέρρευσαν και η Πέλλα έπαιζε στο μισό γήπεδο. Αποτέλεσμα άλλα δύο τέρματα με τους Γάκη στο 35' και Σαρτίνα στο 40' και αρκετές ακόμα χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους που κυριάρχησαν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Και το δεύτερο στο ίδιο μοτίβο με την Πέλλα συνεχώς να πιέζει, να χάνει αμέτρητες ευκαιρίες, αλλά και να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα με τον Γάκη στο 55'. Ο μονόλογος της Πέλλας συνεχίστηκε μέχρι το 90', χωρίς όμως να καταφέρνει να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, αφού τόσο η αστοχία, όσο και οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στάθηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια για τους επιθετικούς της. Το τελικό 0-4 βρίσκει την Πέλλα στην επόμενη φάση, περιμένοντας τον αντίπαλο που θα βγάλει η κλήρωση με το πέρας της πρώτης φάσης του θεσμού.
Αρκετά καλή η Πέλλα σε γενικές γραμμές, σχετικά αδύναμη η γηπεδούχος και είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό ότι ο Βελκόπουλος ήταν θεατής της αναμέτρησης, αφού δεν απειλήθηκε σε καμία σοβαρή περίπτωση και στα 90 λεπτά!

Τα σαββατιάτικα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου

Άρης Αμπελείων - Φίλιππος Γιαννιτσών 3 - 0
Φίλιππος Σταυροδρομίου - Εθνικός Γιαννιτσών 1 - 2
Δόξα Π. Μυλοτόπου - Δόξα Μανδάλου 0 - 3
Α.Ε. Καρυώτισσας - Δόξα Μελισσίου 1 - 1
Ευρωπός Φούστανης - Αλμωπός 0 - 6
Άρης Λουτρακίου - Μ.Α. Όρμας 4 - 4
Νίκη Καλής - Μ.Α. Αρσενίου 0 - 7
ΠΑΟ Κερασιάς - Ορφέας Ριζαρίου 1 - 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: