Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση της Λαϊκής Ενότητας στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση και τον Ροδόλφο Μορώνη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησης κ. Ροδόλφος Μορώνης επιχειρεί ματαίως να δικαιολογήσει την κατάφωρη μεροληψία και κυρίως τη θεσμική και αντιδημοκρατική εκτροπή σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας, της τρίτης δύναμης σε βουλευτές στην απερχόμενη Βουλή, τόσο όσον αφορά τον τηλεοπτικό χρόνο όσο και τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Η απόφαση της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι πρωτοφανής και προφανώς υπαγορευμένη από τον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ αλλά και τη διαπλοκή και το εγχώριο μνημονιακό κατεστημένο, τα οποία τρέμουν τη δυναμική της Λαϊκής Ενότητας, που χαλάει τη μνημονιακή σούπα.

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση, όμως, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως εντολοδόχος των μνημονιακών δυνάμεων και να λαμβάνει αποφάσεις που ισοδυναμούν με ωμή, μεροληπτική και βαθιά αντιδημοκρατική επέμβαση στον προεκλογικό αγώνα, ευνοώντας μάλιστα κόμματα που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά και αγύριστα σε θαλασσοδάνεια.

Η Λαϊκή Ενότητα δεν αναγνωρίζει αυτές τις αποφάσεις σε βάρος της, θα τις προσβάλει και θα κηρύξει εκστρατεία εναντίον τους. Καλεί την υπηρεσιακή κυβέρνηση να τις πάρει αμέσως πίσω, αποκαθιστώντας στοιχειωδώς τη δημοκρατική νομιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: