Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Μετά το μεγαλειώδες και περήφανο “ΟΧΙ” του Ελληνικού λαού στις 5 του Ιούλη, το οποίο επετεύχθη κάτω από πρωτοφανώς αντίξοες συνθήκες, οι πολιτικές εξελίξεις υπήρξαν καταιγιστικές.

Δυστυχώς η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας επιδεικτικά το Κμμα ﷽﷽﷽﷽﷽﷽Α, αγνοώντας επιδεικτιΙΖΑ, αγνοΡΤΕΜΙΔΟΣόμμα, τα Όργανα και τα μέλη του, πέρασε στην αντίπερα όχθη και σε αγαστή συνεργασία με τα μνημονιακά κόμματα του παλιού κατεστημένου, συνομολόγησε την καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας με την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, που  συνιστά απροκάλυπτο πολιτικό πραξικόπημα, συνταγματική εκτροπή και βιασμό κάθε έννοιας λαϊκής κυριαρχίας.

Οι υπογράφοντες, ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που υποσχέθηκε στο λαό την ανακούφισυοου με τον τερι πολιτικεΤΕΜΙΔΟΣή του από τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας, δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα σε αυτή την κατεύθυνση που ατυχώς εγκατέλειψε η ηγεσία του Κόμματος, αποχωρώντας από μέλη του και συγκροτώντας μία επιτροπή στήριξης της “Λαϊκής Ενότητας” στις περιοχές Σπάτων – Αρτέμιδος για τις επερχόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε ώστε το “ΟΧΙ” του λαού μας στις νεοαποικιακές πολιτικές της υποτέλειας να βρει πολιτική έκφραση και στέγη.

Καλούμε τους συντρόφους που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ να αναλογιστούν τις ευθύνες της ηγεσίας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συναντηθούμε στους αγώνες ενάντια στη μνημονιακή λαίλαπα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα.

1)  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ
2)  ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ
3)  ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4)  ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
5)  ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
6)  ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
7)  ΒΛΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ
8)  ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ
9)  ΚΑΤΣΑΝΗ ΝΙΚΗ
10) ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
11) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
12) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
13) ΜΠΡΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
14) ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
15) ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
16) ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
17) ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
18) ΤΑΒΟΥΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
19) ΤΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣ
20) ΧΑΣΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
21) ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: