Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν.Ε. Πέλλας: Συμπεριφορά απολυταρχικού καθεστώτος από τον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής

Δεν φτάνει που ο Πρωθυπουργός της χώρας απαξιώνει τη βουλή και δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις όπου οφείλει να απαντήσει στον ελληνικό λαό. Δεν φτάνει που η βουλή πέρασε τα χειρότερα νομοσχέδια με επιστολικές ψήφους και χωρίς συζήτηση, όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας ο πρόεδρος της αποφασίζει να κλείσει τα μικρόφωνα όπως στα απολυταρχικά καθεστώτα.
Κύριε Μητσοτάκη θα λογοδοτήσετε γι’ αυτό που έγινε σήμερα κι ας μην ακούσατε τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Αφαιρέσατε τον λόγο από τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας και αρχηγό της κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Φιμώσατε την φωνή της αντιπολίτευσης στο ναό της Δημοκρατίας. Προφανώς φοβάστε την αλήθεια.
Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τασούλας επιχείρησαν σήμερα με τρόπο πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα να φιμώσουν μία ισχυρή αλήθεια. Ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα χρεωκοπημένο, ο κ. Μητσοτάκης στρατηγικός κακοπληρωτής και ζει σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.
Η αλήθεια, είναι πάντοτε ισχυρή. Το κόμμα σας κάθε χρόνο φεσώνει τον ελληνικό λαό. Στα πέντε χρόνια που είναι πρόεδρος της ΝΔ ο Μητσοτάκης το συνολικό ύψος έχει φτάσει τα 128 εκατ. ευρώ, 128 εκατ. ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο. Και είχατε υποσχεθεί ότι θα μπει μία τάξη στα οικονομικά του κόμματός σας.
Η ΝΔ έχει παράδοση χρεοκοπίας στην πολιτική της. Και για τη χώρα και για το ίδιο το κόμμα της. Το κόμμα της ΝΔ χρωστάει και παίρνει και την κρατική χρηματοδότηση και να τη βάζει στο ιδιωτικό ταμείο χωρίς να αποπληρώνει. Ο κ. Μητσοτάκης χρωστάει 340 εκατ. ευρώ στις τράπεζες που τις έχουν πληρώσει με αίμα οι Έλληνες φορολογούμενοι. Έχει νομοθετήσει την ασυλία των τραπεζικών στελεχών, τη δυνατότητα του δεκάωρου εργασίας με απλήρωτες υπερωρίες, που διευκολύνει και τις τράπεζες με τους τραπεζικούς υπαλλήλους, έχει προχωρήσει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς με ένα σκάνδαλο ζημίας 2 δισ. ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο.
Όλη η πολιτική σας κ. Μητσοτάκη είναι μία πολιτική εξυπηρέτησης συμφερόντων.
Ακόμη και με κλειστά μικρόφωνα κύριοι της Νέας Δημοκρατίας αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορεί σε αυτόν τον τόπο, μια ζωή ο φορολογούμενος να πληρώνει και κάποιοι άλλοι να πίνουν στην υγεία των κορόιδων. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: