Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Στις 30 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Με το τοπίο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εντελώς θολό για πολλούς και διάφορους σοβαρούς και αντικειμενικούς λόγους στους οποίους έχουμε προαναφερθεί πολλάκις, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας όρισε την έναρξη της προετοιμασίας του για την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021.
Με τις αβεβαιότητες, τις ανασφάλειες και τις εύλογες απορίες για το σύνολο των ερασιτεχνικών ομάδων να αιωρούνται χωρίς να παίρνουν ακόμη επίσημες απαντήσεις και βασιζόμενες μόνο σε εικασίες και ευχολόγια, αυτές κάνουν «τυφλές» γενικές συνελεύσεις, με εκλογή ή με αδυναμία εκλογής νέων διοικήσεων και προγραμματίζοντας κάποιες απ' αυτές οι πιο «τολμηρές» όσο είναι δυνατό αυτό, τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τις αγωνιστικές δραστηριότητες και υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν 2021-2022.
Υγειονομικά πρωτόκολλα, εμβολιασμοί, τεστ, Αθλητικό Μητρώο, αριθμός δηλωθέντων ομάδων και προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων, οικονομικές διευκολύνσεις και μύρια άλλα ζωτικής σημασίας ζητήματα βασανίζουν τις ομάδες, λίγες μόνο ημέρες πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Η περσινή χρονιά δυστυχώς έχει αφήσει, πολλά «τραύματα» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με κάποια απ' αυτά να μοιάζει απίθανο να επουλωθούν...
Η ομάδα μας ευελπιστεί να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη σε ότι την αφορά και της πέφτει... ο πρώτος λόγος μέχρι την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας στην παραπάνω ημερομηνία, ή έστω με τις ελάχιστες δυνατές εκκρεμότητες, με την πρώτη συγκέντρωση-συνάντηση διοίκησης, ποδοσφαιριστών και προπονητή να ορίζεται στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: