Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Γεροβασίλη: Θρασύς και ψεύτης ο πρωθυπουργός για την αναβάθμιση των κ.κ. Κολοκούρη, Τσουβάλα

Σκληρή κριτική της γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη στον πρωθυπουργό για τα όσα δήλωσε περί της αναβάθμισης αξιωματούχων της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής μετά τη φωτιά στο Μάτι.
Δριμύτατη κριτική άσκησε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη στην σχετικά με την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναβάθμιση των στελεχών ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής μετά την τραγωδία στο Μάτι. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό θρασύ και ψεύτη, τονίζοντας ότι έγιναν "γνωστοί άγνωστοι όσοι διαχειρίστηκαν επιχειρησιακά την τραγωδία στο Μάτι".
"Γνωστοί Άγνωστοι έγιναν για τον κο Μητσοτάκη όσοι είχαν διαχειριστεί επιχειρησιακά την τραγωδία στο Μάτι και αναβαθμίστηκαν επί ΝΔ.
Ερωτηθείς από το NEWS 24/7 γιατί η Νέα Δημοκρατία αναβάθμισε τον κο Τσουβάλα, πρώην αρχηγό της Αστυνομίας, τον οποίο καρατόμησε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το Μάτι και νυν Γενικό Γραμματέα Δημόσια Τάξης αλλά και τον κο Κολοκούρη, νυν Αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο κος Μητσοτάκης απάντησε:
"Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεστε. Ο αρχηγός της αστυνομίας είχε γίνει υπαρχηγός επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ακολουθώντας τη φυσική επετηρίδα έγινε αρχηγός", αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.
Και συνεχίζει: "Μόνο που τόσο ο Αρχηγός της Αστυνομίας όσο και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής αποπέμφθηκαν μετά το Μάτι επί ΣΥΡΙΖΑ.
Απ'την άλλη, η Νέα Δημοκρατία μόλις 12 μέρες μετά τις εκλογές του 2019 αναβάθμισε τον πρώην αρχηγό της Αστυνομίας, κο Τσουβάλα, σε Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον κο Κολοκούρη σε Αρχηγό της Πυροσβεστικής...". 
 
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: