Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ανανεωτική Κίνηση: Προτείνει έκτακτη ΓΣ όλων των σωματείων

Η Ανανεωτική κίνηση με επικεφαλής τον Χρήστο Περκουλίδη μετά τα νέα δεδομένα που ισχύουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο επισημαίνει τα εξής:
Προτείνουμε έκτακτη γενική συνέλευση όλων των σωματείων της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ζητάμε από την πολιτεία τα εξής: 
1. Την δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο των σωματείων που δεν έχουν κάνει αίτηση μέχρι τον Ιούλιο του 2022. 
2. Άμεση χρηματοδότηση της ΓΓΑ προς όλα τα σωματεία. 
3. Δωρεάν τεστ COVID προς όλα τα σωματεία για όλη την αγωνιστική περίοδο.
4. Να αυτονομηθεί η ΕΠΣΜ χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες και να παρασύρει και άλλες ΕΠΣ. Nα πάει κόντρα στις αποφάσεις της ΕΠΟ και της ΓΓΑ. Ποτέ δεν είχαμε την ανάλογη στήριξη διότι πάντα το κέντρο των αποφάσεων ήταν η Αθήνα. 
5. Να μην ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα αν δεν υλοποιηθούν οι προτάσεις μας. Nα αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον των παιδιών μας, για τον αθλητισμό και για το ποδόσφαιρο. Όχι οι άλλοι. Aν δεν το κάνουμε τώρα θα είμαστε συνυπεύθυνοι στον αφανισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
YΓ.: Έντυπα μεταβολών, δελτία, επανεκδόσεις, σετ προπόνησης, στολές, μπάλες, νερά, αναλώσιμα, χρήματα σε προπονητές, συμφωνητικά, προσλήψεις, οδοιπορικά ποδοσφαιριστών, τεστ, λογιστής, δικηγόρος, αστυνόμος στην κερκίδα για τους μη εμβολιασμένους, διαιτητές, υπεύθυνος για τα τεστ, υπεύθυνος για το πως και πόσοι θα μπαίνουν στα ντουζ, παρατηρητής, τραυματισμοί, μετακινήσεις, συμμετοχές τμημάτων υποδομής. Aν δεν πάρει πρωτοβουλία και ριζικές αποφάσεις η ΕΠΣΜ σε λίγο «θα θρηνούμε και άλλα θύματα»
Χρήστος Περκουλίδης
*Ο Χρήστος Περκουλίδης μαζεύει υπογραφές από σωματεία ώστε να μην συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε ή να πάρουν όλοι μέρος ή κανείς!
 
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: