Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αμετανόητος και προκλητικός ο κ. Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός «έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στη μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τον επικοινωνιακό χαρακτήρα της δήλωσης του πρωθυπουργού για τη διαχείριση των πυρκαγιών επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αμετανόητος και συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία, μιλώντας για τον εαυτό του και τις «δήθεν μεγάλες του επιτυχίες».
Όπως επισημαίνει o ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός «έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στη μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές», ενώ «ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Αμετανόητος ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία
Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία.
Για άλλη μια φορά, με την τραγωδία σε εξέλιξη, μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες.
Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στην μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για τη κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές.
Μια κατάρρευση που όλοι παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση.
Ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο.
Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος τη πιστεύει.
Είπε για τυχόν αστοχίες -ούτε μία όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε.
Δήλωσε ότι συναισθάνεται την οργή όσων ζητούσαν βοήθεια, κακώς κατά τη γνώμη του, γιατί δεν ήξεραν ότι τα εναέρια μέσα πετούσαν αλλού ή ήταν απαγορευτικές οι συνθήκες για να πετάξουν.
Με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος. Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουν πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας.​
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: