Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Για το επόμενο ΣΚ 30 ή 31/7 η τελευταία πρόσκληση διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου ΔΣ

Μετά από αλλεπάλληλες επίσημες και ανεπίσημες, ατομικές και ομαδικές προσκλήσεις σε μέλη και φίλους/ες του συλλόγου για σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου ΔΣ στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας που όλες κατέληξαν απελπιστικά... άγονες, έφτασε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και... υπομονή, η ώρα της τελικής κρίσης.
Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του συλλόγου, να σταθούν στο ύψος των ευθυνών και των περιστάσεων και να παραβρεθούν το επόμενο ΣΚ 30 ή 31 Ιουλίου 2022 (σε μία από τις δύο μέρες που βολεύει λόγω εποχής όλους και θα αποφασιστεί από κοινού μετά από συνεννόηση), στις 11 το πρωί, στο Καφέ Βεγγέρα στην Κεντρική Πλατεία της Πέλλας, στην τελευταία ίσως ευκαιρία και ελπίδα σύγκλισης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου ΔΣ για τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο. Η φυσική παρουσία όλων των υποψηφίων που έχουν δηλώσει διαθεσιμότητα συμμετοχής στο νέο ΔΣ, κρίνεται επιβεβλημένη και απαραίτητη, έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα, φέροντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο τους. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα μέλη και τους φίλους/ες του συλλόγου που ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στην ΓΣ, πρέπει να έχουν μαζί τους κάποιο επίσημο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης. Η ακριβής ημέρα θα ανακοινωθεί πιθανότητα την ερχόμενη Δευτέρα 25/7, όταν αυτή προκύψει μετά από συνεννόηση κυρίως των υποψηφίων, για να υπάρχει το αναγκαίο χρονικό περιθώριο, προκειμένου να ειδοποιηθεί άμεσα και εγκαίρως δικαστικός, η παρουσία του οποίου σε αρχαιρεσίες και αθλητικών συλλόγων είναι πλέον υποχρεωτική.
Όποια κι αν ήταν τα λογικά χρονικά όρια, ξεπεράστηκαν προ πολλού και κατά πολύ και οι ημερομηνίες εξαντλήθηκαν. Δεν υπάρχουν περιθώρια νέων αναβολών, φτάσαμε δυστυχώς στο μη περαιτέρω... Αφιερώνουμε λίγα λεπτά από τον χρόνο μας για να δώσουμε χρόνια ζωής στον σύλλογό μας! Όλοι μας, χωρίς να ψάξουμε ιδιαίτερα, θα βρούμε σίγουρα κι εύκολα κάτι λιγότερο ή περισσότερο μέσα μας, που μας συνδέει μ' αυτόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: