Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: «Απάτη για όλους» στον τουρισμό μετά το «απάτη pass» στους λογαριασμούς

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδομεί την κυβερνητική εξαγγελία για διπλασιασμό των δικαιούχων του «Τουρισμός για Όλους», ώστε να επωφεληθούν ακόμη 200.000 πολίτες. Σημειώνεται ότι τα νέα ψηφιακά voucher θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για για διπλή εξαπάτηση των πολιτών, τονίζοντας ότι στην αρχή ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε αύξηση του ποσού από τα 120 σε 150 ευρώ για όλη την οικογένεια, ενώ μέχρι πρότινος λαμβάνονταν υπόψιν τα εξαρτημένα από τον δικαιούχο μέλη της οικογένειας. «Στην πραγματικότητα πρόκειται για μείωση του ποσού από 180 έως 330 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια. Τόσο γενναιόδωρος είναι απέναντι στους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για λίγες ημέρες διακοπών», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Σήμερα μετά την κατακραυγή από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των δικαιούχων, αλλά από τον Σεπτέμβριο! Μάλλον πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες κάνουν διακοπές όλο τον χρόνο όπως ο ίδιος. Μετά το "απάτη pass" για τους λογαριασμούς του ρεύματος ήρθε το "απάτη για όλους" στον τουρισμό. Ένας πρωθυπουργός της εξαπάτησης την ώρα που χρειάζονται γενναία μέτρα στήριξης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: