Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Δεν ξεκινούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Παράταση-εμπαιγμός από Αυγενάκη

Η μια ένωση μετά την άλλη παίρνουν αποφάσεις για μη έναρξη των πρωταθλημάτων τους καθώς ο «νόμος Αυγενάκη» περί Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, έχει αφήσει πολλές από αυτές, με τόσες λίγες ομάδες όπου είναι αδύνατο να διεξαχθούν πρωταθλήματα ή και να διεξαχθούν αυτά θα είναι μια παρωδία καθώς θα θυμίζουν τουρνουά.
Η παράταση μέχρι 17 Αυγούστου (2022) ώστε ομάδες να ενταχθούν στο Μητρώο, μόνο ως εμπαιγμό μπορεί να θεωρηθεί από πλευράς Αυγενάκη, καθώς είναι ουτοπικό να πιστεύει κάποιος ότι μέσα στον 15αύγουστο ομάδες θα καταφέρουν να ενταχθούν, ενώ δε τα κατάφεραν τόσο καιρό.
Ήδη πολλές ομάδες διστάζουν να δηλώσουν συμμετοχή καθώς από τις 17 Αυγούστου θα είναι εκτός πρωταθλημάτων και εκτός δημοτικών γηπέδων. Τι πρωτάθλημα να κάνει το Ηράκλειο όπου από τα 80 σωματεία είναι στο Μητρώο τα 9; Τι πρωτάθλημα να κάνει μια ένωση όταν από τα 200 σωματεία είναι στο Μητρώο λίγο περισσότερα από 100;
Οι δυναμικές κινητοποιήσεις από πλευράς ενώσεων (ΕΠΣ) είναι μονόδρομος καθώς κάτι διαφορετικό θα ήταν προδοσία απέναντι σε σωματεία που επί δεκαετίες τις στήριζαν με τις συμμετοχές τους. Στόχος είναι «να μην μείνει εκτός πρωταθλημάτων ούτε ένα σωματείο».
Τη λύση να τη βρει αυτός που δημιούργησε το πρόβλημα και αυτός είναι μόνο ο κ. Αυγενάκης.

Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: